Neler yeni

Z790-E Pc Yavaş Açılıyor, XMP Açınca Görüntü Gelmiyor

Brktr58

Yeni Üye
Modart Kullanıcı
Konular
2
ModArt Kredi
0
Asus anakrtlarda bu serilerde redditte bi kaç konuda gördüm Şu ramleri,X.M.Pyi hiç açmadan bi 6000 mhz hıznda denermisiniz.
Xmp yi kapatıp manuel olarak 6400mhz de çalıştırdım fakat açılış hızı değişmedi. Hala 29 saniye ile 50 saniye arasında değişkenlik gösteriyor

kuru cacık

Moderasyon Ekibi
Moderatör
Konular
2
ModArt Kredi
0
Boot menüsündeki fast boot'u enable veya disable olarak 2 farklı şekliyle, bi deneyin.

Brktr58

Yeni Üye
Modart Kullanıcı
Konular
2
ModArt Kredi
0
yalnız şimdide diskler bu şekilde görünüyor sebebini anlamadım
1752091899197.png

kuru cacık

Moderasyon Ekibi
Moderatör
Konular
2
ModArt Kredi
0
27 sn ,neredeyse idare eder.Bu anakrtlarda bi kaç konuda olduğu zaten yazmıştım. Makinanın performansında bi sorun yoksa,böle kullan gitsin.

Ancak bi cinebench testi mutlaka yap İşlemcin ,makinanın diğer bileşenleri ile uyumlu ve gerçek gücünde çalışıyormu .Açılıştan çok daha fazla ,bu önemli

Brktr58

Yeni Üye
Modart Kullanıcı
Konular
2
ModArt Kredi
0
27 sn ,neredeyse idare eder.Bu anakrtlarda bi kaç konuda olduğu zaten yazmıştım. Makinanın performansında bi sorun yoksa,böle kullan gitsin.

Ancak bi cinebench testi mutlaka yap İşlemcin ,makinanın diğer bileşenleri ile uyumlu ve gerçek gücünde çalışıyormu .Açılıştan çok daha fazla ,bu önemli
test sonuçlarını paylaşacağım

Brktr58

Yeni Üye
Modart Kullanıcı
Konular
2
ModArt Kredi
0

Bu Cinebench r15 sonuçları

1752106315001.png
1752106354370.png

Brktr58

Yeni Üye
Modart Kullanıcı
Konular
2
ModArt Kredi
0

1752108105394.png

1752108142642.png

Cinebench r23 multi core (91 dereceyi geçmedi) ve single core (max 49 dereceyi gördü) test sonuçları bu şekilde

kuru cacık

Moderasyon Ekibi
Moderatör
Konular
2
ModArt Kredi
0
R15 çok eski.Onu dikkate almıyoruz artık. Bu nedenle incelemedim zaten.
Ancak R15 de multicore puanın düşük Single de düşük ama ,multi core daha fazla. fazla.
Aşağıya 3 farklı güvenilir sitelerden grafik atayım 40000 civarı olması lazımdı. 34000 lerde.

Alıntılar.cpumonkey.Techpowerup,Techspot.

Ekli dosyalar

• 1.PNG
    1.PNG
    115.3 KB · Görüntüleme: 9
  • 2.PNG
    2.PNG
    77.6 KB · Görüntüleme: 6
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    93.7 KB · Görüntüleme: 7

Brktr58

Yeni Üye
Modart Kullanıcı
Konular
2
ModArt Kredi
0
R15 çok eski.Onu dikkate almıyoruz artık. Bu nedenle incelemedim zaten.
Ancak R15 de multicore puanın düşük Single de düşük ama ,multi core daha fazla. fazla.
Aşağıya 3 farklı güvenilir sitelerden grafik atayım 40000 civarı olması lazımdı. 34000 lerde.

Alıntılar.cpumonkey.Techpowerup,Techspot.
R13 testi zaten çok çabuk bitti anlamadım. R23 10ar dakikalık testler.

kuru cacık

Moderasyon Ekibi
Moderatör
Konular
2
ModArt Kredi
0
R15 çok zayıf ve dediğim gibi eski .En son R24 var,hatta.

Dediğim gibi ,işlemcin tam performansında değil.Soğutucu ne kullanıyorsun.

kuru cacık

Moderasyon Ekibi
Moderatör
Konular
2
ModArt Kredi
0
İşlemcinin performansını olması gereken yere getirebilirsek,çok daha iyi olacak .Şu an düşük kapasite ile gidiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı ve ziyaretçiler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.