Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. A

Öneri 7000₺ notebook önerisi

Merhaba, en fazla 7000₺ fiyatında notebook bakıyorum. Çeşit oldukça fazla olduğu için modellerin arasında kayboldum diyebilirim :) Günlük işler için kullanılacak. Ufak tefek oyunda oynanır ama genel olarak ders, video, microsoft office vb. için kullanılacak.
  2. A

Yardım Amd expo sorunu

Merhaba dostlar, Size uzunca zamandır yaşadığım sorunu aktaracağım. Bundan yaklaşık 1 ay önce bir sistem topladım. Sistem ise şöyle, İşlemci : 7700x Anakart : Asus Rog Strix x670E-E Gaming Wifi Ekran kartı : Asus Rog Strix RTX 4080 OC edition Ram : Corsair 32GB(2x16GB) Vengeance RGB 6000mhz...
  3. A

Öneri Termal macun önerisi

Merhaba, Termal macun alacağım ama karar veremedim. Bunu buldum önerir misiniz ? Veya başka önerileriniz varsa onlarıda değerlendirelim. İşlemci : 7700x Sıvı soğutma : Corsair H100i Elite capellix Thermal Grizzly - Kryonaut Termal Macun - Bilgisayar ve Konsollardaki tüm İşlemcileri, Grafik...
  4. A

Öneri X670E Anakart için öneri

Merhaba yaklaşık 8-9 gün önce Asus Rog Strix X670E-E Gaming Wifi anakartımı servise vermiştim ve bugün Asus’tan değişim listesine alındığı bilgisini verdiler. Ben ürünü tebilon’dan almıştım fakat şuan tebilonda bu model bulunmuyor. Asus’tan bana kargo ile belge gelecek onu tekrar tebilona kargo...
  5. A

Soru BenQ XL2566K 360hz

Oyuncu mağazası 0 MS olarak reklamını yapıyor ve ön siparişte şuan ama benim izlediğim ve gördüğüm incelemelerde 0.5 ms olarak geçiyordu :) Sizin bir bilginiz var mı ?
  6. A

Öneri Wireless kulaklık önerisi

Merhaba, Wireless bir kulaklık almak istiyorum. Oyun amaçlı kullanacağım. Araştırdığım kadarıyla Corsair HS80 ve Steelseries Arctis nova 7 wireless buldum. Kulak padlerinin kumaş ve benzeri olması tercihimdir. Siz hangisini önerirsiniz veya başka önerebileceğiniz marka, model var mı ? Teşekkürler..
  7. A

Yardım Vergi ve gümrük hakkında

Merhaba, Herkese faydasının olacağı ve benimde merak ettiğim bir konu açmak istedim. Şimdi bildiğiniz üzere Amazon, Newegg gibi firmalardan ürün sipariş edebiliyoruz. Bunlar vergileri fiyatlandırma sırasında peşin olarak alıyor. Buraya kadar sıkıntı yok. Merak ettiğim yeni düzenleme ile gelen...
  8. A

Çözüldü Oyunlarda FPS drop

Merhaba iyi forumlar Oyunlar da anlık fps droplar yaşıyorum mesela 250 FPS ten 60-90 FPS e düşüyor ve inanılmaz kasıyor. Yeni bir sistem topladım ilk önce bios güncelledim sonra win10 kurdum driver ları siteden tek tek indirerek kurdum MWII indirdim 250-300 FPS lerden 40 FPS kere kadar drop...
  9. A

Yardım Fps drop ve windows açılma süresi

Merhabalar, bilgisayarı dün topladım ama birkaç sorunla karşılaştım. MWII de 300 FPS leri görürken anlık 170, 40, 30 FPS lere düşüyor. 2 defa windows kurup yeniden driver yüklemesi yaptım ama nafile ayrıca windows 30 saniyede açılıyor. Not : Sıcaklıklarda normal Sistemim, 7700X Asus Rog RTX 4080...
  10. A

Çözüldü Sistem sürekli BİOS'a atıyor

Merhaba, sistemin kurulumunu yaptım windows’ta yükledim fakat her başlattığımda bios a atıyor windows başlamıyor SSD seçersem direk windows geliyor boot menüye girdim baktım ama msi ile farklı olduğu için bulamadım ayrıca ssd de seçili gözüküyor ve ayrıca CPU ile ilgi böyle bir hata beliriyor...
  11. A

Yardım 2. El parçalara değer biçme

Merhaba, iyi akşamlar Ben yeni sistem topladığım için önceki sistemimde bulunan parçaları arkadaşım almak istiyor ben biraz baktım ama hak geçmesin diye yazacağım parçaların 2. el fiyatı nedir diye sizlere sormak istedim. İllaki bilenler vardır. Parçalar şöyle, Ürünlerin hepsinin kutusu...
  12. A

Yardım Hawk oyuncu koltuğu

Hawk oyuncu koltuğu hakkında ne düşünüyorsunuz deneyimleyen oldu mu ? Birkaç video baktım ama biraz kararsız kaldım https://www.hawkchair.com/kategori/oyuncu-koltugu
  13. A

Asus Rog Strix 4080'e denk gelen arkadaşlar link paylaşırsa sevinirim

Merhaba, RTX 4080 ler satışa sunuldu. Rog Strix model 4080'e denk gelen arkadaşlar olursa link paylaşırsa sevinirim :)
  14. A

Topladığım AM5 sistem hakkında düşünceleriniz ?

Merhaba iyi forumlar, Eski sistemimi gönlümce toplayamamıştım ama bu sefer bütçem rahat olduğu için her parçayı beğenerek ve isteyerek almak istedim. Ekran kartı için stokları bekliyorum. Onun haricinde hepsinin siparişini verdim. Sistemin son durumu bu. 7700X i ise 2023 te çıkacak olan 3D...
  15. A

Samsung 990 PRO 1 TB alınır mı?

Samsung'un yeni SSD leri stoklara gelmiş. Bende bu ürünü almayı düşünüyorum. Bilgisi olan arkadaşlar var mı önerir misiniz ? https://www.sinerji.gen.tr/samsung-1tb-990-pro-nvme-okuma-7450mb-yazma-6900mb-m2-ssd-mz-v9p1t0bw-p-44296
  16. A

Soru X670E Bandrol

Merhabalar, bizdehesaplı sitesinden Asus rog strix X670E-E Gaming Wifi aldım ama anakart kutusunda her hangi bir bandrol yok direk açılıyor ve iç poşetinde de her hangi bir bandrol yok normalde olması gerekmiyor mu ?
  17. A

Öneri M2 SSD Önerisi

Merhabalar yeni sistem için m2 ssd bakıyorum almışken 7000mb/s hızları göreyim bir daha aklım ssd tarafına takılmasın istiyorum. Asus'un ssd sine baktım ama 1 tb a göre pahalı geldi. Samsung 980 PRO 2 tb alırım daha iyi dedim sonra gözüm Kingston FURY Renegade 2TB'a takıldı böyle böyle gidiyor...
  18. A

MSI MEG AI1000P ATX 3.0 PSU

Ürün tebilon’da az sayıda stoklara gelmiş. ATX 3.0 arayanlar buyursun Link Removed
  19. A

Corsair AMD EXPO Ram

Uzun süredir beklediğim Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL30 DDR5 Ram'ler stoklara gelmiş. Belki bekleyenler vardır diye linki bırakıyorum. https://www.sinerji.gen.tr/corsair-32gb-2x16gb-vengeance-rgb-6000mhz-cl30-ddr5-ram-cmh32gx5m2b6000z30k-p-44272
  20. A

ATX 3.0 PSU

Merhaba Yeni sistemim için ATX 3.0 PSU bekliyorum ama hala stoklara giren bir model yok. 1-2 ay mevcut ekran kartımı kullanıp sonrasında RTX 4080 alacacağım onun içinde hem ileriye yönelik hemde RTX 4000 serisi için başka kablo ile uğraşmadan hazır olsun istiyorum fakat hiçbir bilgi yok. Sizce...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.