Youtube a baktım orda da kutuyu ve poşetini direk açıyolar ama önceden açmış olma ihtimali yüksek olduğu için pek güvenemedimNormalde anakartın poşetinde bandrol gibi bir şey olması lazım, aynı ekran kartlarında olduğu gibi. Benim Z690 Edge'de vardı. Yerinizde olsam biraz daha araştırıp iade ederdim.
Youtube'de kutu açılım videolarına bakabilirsiniz.
İç poşette bandrol olması lazım hocam.Youtube a baktım orda da kutuyu ve poşetini direk açıyolar ama önceden açmış olma ihtimali yüksek olduğu için pek güvenemedim
Bildiğim kadarıyla bandrol olması lazım hocam. Emin değilim ama daha önce kullanılmış, iade edilmiş ya da tamir görmüş bir ürün göndermiş olabilirler. Ben böyle şeylere çok takılıyorum, yerinizde olsam iade ederdim.Youtube a baktım orda da kutuyu ve poşetini direk açıyolar ama önceden açmış olma ihtimali yüksek olduğu için pek güvenemedim
İç poşette bandrol olması lazım hocam.
Acaba sizinki, anakartın üstünde plastik bi koruma olarak mı geldi, yoksa poşet içinde mi?
Bende öyle bir ürün kullanmak istemem fakat asus’un sitesine baktığımda her ne kadarda yetkili satıcı olarak gözüksede daha önce alışveriş yapmadığım için biraz şüphelendim. Eğer bandrol olması gerekiyorsa direk aide ederimBildiğim kadarıyla bandrol olması lazım hocam. Emin değilim ama daha önce kullanılmış, iade edilmiş ya da tamir görmüş bir ürün göndermiş olabilirler. Ben böyle şeylere çok takılıyorum, yerinizde olsam iade ederdim.
Nerden aldınız ürünüKırmızı ile içine aldığım yerde şuan bazı izler gördüm ve sol tarafta nokta nokta parlak izler var
Ekli dosyayı görüntüle 1030
Bizdehesaplı.com’danNerden aldınız ürünü
Çalışırında bir problem var mı?Kırmızı ile içine aldığım yerde şuan bazı izler gördüm ve sol tarafta nokta nokta parlak izler var
Ekli dosyayı görüntüle 1030
Daha işlemci elime ulaşmadığı için denemedim ayrıca ne kadar çalışsada tam içime sinmedi aslında hem bandrol hem o izler oluncaÇalışırında bir problem var mı?
Ben kesin iade ederdim bu arada.
Benzer bir durumu ben yaşamıştım. Anakartın M2 soğutucu pedinde eziklik vardı. Her ne kadar montajı yaptıktan sonra gözükmesede iade etmiştim. Sıfır aldığımız bir üründe böyle sorunlar olmamalı bence.Daha işlemci elime ulaşmadığı için denemedim ayrıca ne kadar çalışsada tam içime sinmedi aslında hem bandrol hem o izler olunca
Heralde sorunsuz iade alırlar çünkü paketine zarar vermedim ve anakarta güç vermedimBenzer bir durumu ben yaşamıştım. Anakartın M2 soğutucu pedinde eziklik vardı. Her ne kadar montajı yaptıktan sonra gözükmesede iade etmiştim. Sıfır aldığımız bir üründe böyle sorunlar olmamalı bence.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.