Herkese merhaba, ilk haberim ile karşınızdayım. Bugün sizlere uzun zamandır dedikoduları, sızdırmaları süren Windows 12 meselesi ile ilgili yeni bir haber paylaşacağım. Windows 12 ekran görüntüsü Windows Central tarafından sızdırıldı (MS canlı yayınında yanlışlıkla gösterildi). Şimdi doğal olarak diyeceksiniz Windows 12 olduğunu nereden biliyorsun diye, hemen açıklamak istiyorum. Ekran görüntüsünde sağ üst köşede saate dikkatli bakın 12:12 yazıyor. Hatırlarsanız Windows 11 tanıtımında 11:11 yazıyordu. Bunu sanırım benden başka kimse fark etmemiş. Yada paylaşmamış.
Sızdırılan ekran görüntüsü bu şekilde;
Şimdi de saate dikkatli bakalım;
Windows 11 tanıtımında ki saati görelim;
Görüntüler bu şekilde, ek olarak Windows 11'in çıkacağını Windows Central'in sızdırdığını da belirtmek istiyorum.
Sızıntılara göre Windows 12'nin "developer" (geliştirici) sürümlerinin yakın bir zamanda İnsider kanalına gelmesi bekleniyor (hatta muhtemelen şuan ki Windows 11 geliştirici sürümleri 12'nin betası ). Tam sürümün çıkması da 2024 başı olarak görünüyor. Altyapının Windows 12'de tamamen değişeceği konuşuluyor.
Görünüşe göre Windows 12 yaklaşıyor, ne düşünüyorsunuz? Bana soracak olursanız Windows Vista (Longhorn) sürümünden beri kullanılan NT6.0 altyapısı değişsin başka bir şey istemiyorum.
Sızdırılan ekran görüntüsü bu şekilde;
Şimdi de saate dikkatli bakalım;
Windows 11 tanıtımında ki saati görelim;
Görüntüler bu şekilde, ek olarak Windows 11'in çıkacağını Windows Central'in sızdırdığını da belirtmek istiyorum.
Sızıntılara göre Windows 12'nin "developer" (geliştirici) sürümlerinin yakın bir zamanda İnsider kanalına gelmesi bekleniyor (hatta muhtemelen şuan ki Windows 11 geliştirici sürümleri 12'nin betası ). Tam sürümün çıkması da 2024 başı olarak görünüyor. Altyapının Windows 12'de tamamen değişeceği konuşuluyor.
Görünüşe göre Windows 12 yaklaşıyor, ne düşünüyorsunuz? Bana soracak olursanız Windows Vista (Longhorn) sürümünden beri kullanılan NT6.0 altyapısı değişsin başka bir şey istemiyorum.