Teşekkürler hocam. Home sürümü mü bu.
Teşekkürler hocam. Home sürümü mü bu.
pro daha sadeleştirilmiş ve güvenliği arttırılmış verisyonu.Ram kullanımı yaklaşık 0.5 gb fark ediyor.Ama home uzun süre kullanıca çabuk şişiyor pro daha az şişiyor depolama olarak.Ya baktım da hiçbir yerde Windows 11 Home keyi yok. Her yer Windows 11 Pro keyi satıyor. Arada çok büyük bir sistemi boşa kullanma farkı var mı?
bir de şuradan key alınır mı?
Pro sürümü.Teşekkürler hocam. Home sürümü mü bu.
O zaman Pro alıyorum hocam. Bir de attığım yerden key alınır mı?pro daha sadeleştirilmiş ve güvenliği arttırılmış verisyonu.Ram kullanımı yaklaşık 0.5 gb fark ediyor.Ama home uzun süre kullanıca çabuk şişiyor pro daha az şişiyor depolama olarak.
Pro sürümü.
Microsoft dışındaki tüm sitelerde risk var.Ama çoğu çalışıyor.O zaman Pro alıyorum hocam. Bir de attığım yerden key alınır mı?
Milyon tane sayfa var ama 19 TL ucuz geldi.
Yani bilmiyorum sonuçta key aktifleştiriyorsun. Extra bir uygulama indirme kurma yok.Microsoft dışındaki tüm sitelerde risk var.Ama çoğu çalışıyor.
ben şahsen kms ile etkinleştridim.malwarebytes,karspersky temiz çıktı.ama belli olmaz.siz yine de key alın.keyin virüs riski yok,keyin çalışmama ve rastgele bir zamnada iptal olma riski var.Yani bilmiyorum sonuçta key aktifleştiriyorsun. Extra bir uygulama indirme kurma yok.
Ama her halükarda kmspicodan daha güvenilirdir bence.
Sistem özellikleriniz nedir merak ettim deben şahsen kms ile etkinleştridim.malwarebytes,karspersky temiz çıktı.ama belli olmaz.siz yine de key alın.keyin virüs riski yok,keyin çalışmama ve rastgele bir zamnada iptal olma riski var.
Office anahtarı da mı sınırsız?Buradan alabilirsiniz fiyatı gayert uygun.Ayrıca PTTAWM olduğu için direkt siteye göre daha güvenilirdir.
evet.Office anahtarı da mı sınırsız?
Arkadaşın attığı 38 liği almayı düşünüyorum ama office işime yarar mı emin değilim.KMS her zaman risk barındırır. Temizinden bi retail kod alın. Ömür boyu fıstık.
her türlü lazım olur.bunun için 20tl vermediğinize pişman olursunuz bence.Çok cüzi bir fark.Arkadaşın attığı 38 liği almayı düşünüyorum ama office işime yarar mı emin değilim.
Tamamdır o zaman teşekkürler.her türlü lazım olur.bunun için 20tl vermediğinize pişman olursunuz bence.Çok cüzi bir fark.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.