Merhabalar ben yeni bir sistem toplayacağım da valorantta 300+ fps alacak bir pc oneriniz var midir 20 25 k arasi
Low ayarlarda 0 alacağın neredeyse her sistem 300 fps verir.Merhabalar ben yeni bir sistem toplayacağım da valorantta 300+ fps alacak bir pc oneriniz var midir 20 25 k arasi
Hocam aceleniz yoksa biraz bekleyin. PC Hocası Instagram hikayesinde giriş ve orta segment kasa geliyor açıklaması yaptı. Önümüzdeki günlerde kampanyalı şekilde çıktığında hem video incelemesini görürsünüz hemde uyguna alma fırsatınız olur.aslinda sadece valo değil de forza falanda oynayacagim yani 20 25 k bisey onerir misiniz
Şu an sitelerde sıfır 20-25 k aralığında 3060ti satılıyor. Ancak sahibindende 25k'ya pch Medal X5 3080 ekran kartı sistemini satanlar var.Hocam aceleniz yoksa biraz bekleyin. PC Hocası Instagram hikayesinde giriş ve orta segment kasa geliyor açıklaması yaptı. Önümüzdeki günlerde kampanyalı şekilde çıktığında hem video incelemesini görürsünüz hemde uyguna alma fırsatınız olur.
Red olanı mı aldınız yoksa blue olanı mı?Hocam ben 15 kya aldığım modart red sistemle bile 300+ FPS aldım. Sahibindende 3-5 tane ilan var 14-15 k bandında.
Red almıştım hocam. ama blue red farketmez. Her ikiside valorantı çok rahat +300 FPS verirRed olanı mı aldınız yoksa blue olanı mı?
Çözünürlük 1080P mi ?Merhabalar ben yeni bir sistem toplayacağım da valorantta 300+ fps alacak bir pc oneriniz var midir 20 25 k arasi
Eğer 1080P iseÇözünürlük 1080P mi ?
100 fps geliyor mu ya 3060 dan ? High Extreme harici tabi deZaten 300+ fps isteyen adam rekabetçi oynuyordur.
Rekabetçi oynayan da 2k oynamaz heralde.
Rx 6600 veya rtx 3060 bir sistem işini fazlasıyla görür.
Forza da oynatır bi 100+ fps
12400f ile olursa extreme gelmez. Ultra da zor.100 fps geliyor mu ya 3060 dan ? High Extreme harici tabi de
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.