hocam fps değerleri normal ise ses sorunları çok sıkıntı degil hiç uğraşmayın sistemi seviyorum zatenNormalde demem ama sarı sitede fiyatlara bak
istersen sat ama yeni aldığın sistem de aynı sorunla karşılaşabilirsiniz
![Levon Turaç](/data/avatars/s/0/1.jpg?1683473016)
hocam fps değerleri normal ise ses sorunları çok sıkıntı degil hiç uğraşmayın sistemi seviyorum zatenNormalde demem ama sarı sitede fiyatlara bak
istersen sat ama yeni aldığın sistem de aynı sorunla karşılaşabilirsiniz
FPS Değerlerin gayet normal başında dedim sana. Bence çok iyi değerler alıyorsun.hocam fps değerleri normal ise ses sorunları çok sıkıntı degil hiç uğraşmayın sistemi seviyorum zatenModArt Levon siz ne düşünüyorsunuz hocam
hocam tessekurler öncelikle bakicam uefi olarak mı kurdum diye değilse uefi olarak temiz kurul7m yapicam resizebar i actim .FPS Değerlerin gayet normal başında dedim sana. Bence çok iyi değerler alıyorsun.
Birde windows kurarken UEFI olarak kurup kurmadığına dikkat et. Ve bios ayarlarında Boot kısmında Widows Uefi seç
Ayrıca biosta ResizeBar aktif mi ona da bak. O anakart ta var mıydı tam hatırlamıyorum.
Bunun dışında başka da bir sorun olmaz. psu ve ekran kartı cw sorunu için yapabileceğin bir şey yok.
cızırtı bende buradan geliyorhocam tessekurler öncelikle bakicam uefi olarak mı kurdum diye değilse uefi olarak temiz kurul7m yapicam resizebar i actim .
psudan önce kablo degiyor sandım hocam ama değmiyor bazen yüke binince ses ses yükseliyor ekran kartında cw yok hocam ama intelin stok faninfaj gelen bir elektrik sesi var o ne olabilir,?
bakicam hocam akşam yazarım sizecızırtı bende buradan geliyor
Ekli dosyayı görüntüle 3747
SD okuyucunuz varmı ?bakicam hocam akşam yazarım size
tesskur hocam sd okuyucum yok intelden baktım hepsi güncel tesskur ederim siz anakarti mi gönderdiniz ses için garantiye?SD okuyucunuz varmı ?
Varsa anakart SD kurun
İntel driver support indirin güncelleme varmı diye bakın benden bu kadar😘
Sorunlarımın içine o da vardı ama kontrol ettiklerini sanmıyorum daha da göndermek istemiyorum büyük ihtimalle 20.21 arası satacam video çekerken ve render alırken ses daha fazla artıyortesskur hocam sd okuyucum yok intelden baktım hepsi güncel tesskur ederim siz anakarti mi gönderdiniz ses için garantiye?
gecmis olsun hocam teknoloji işi şans işi geçmiş olsun tekrardanSorunlarımın içine o da vardı ama kontrol ettiklerini sanmıyorum daha da göndermek istemiyorum büyük ihtimalle 20.21 arası satacam video çekerken ve render alırken ses daha fazla artıyor
Sanada geçmiş olsungecmis olsun hocam teknoloji işi şans işi geçmiş olsun tekrardan
Sanada geçmiş olsun
Örnek
video ve render da 2x
servisten sonra da evrim geçirdi ses
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.