Merhaba arkadaşlar. Öncelikle kendi çapımda denemediğim yöntemin kalmadığını belirterek konuya girmek istiyorum. Oyun oynamayı çok seven bir adamım askerden geldikten sonra kısıtlı bir bütçeyle bir bilgisayar topladım özellikleri şöyle ki
İşlemci i3 10105f
Asus prime h510m-d anakart
Godram ırdm Pro 16 GB ddr4 3600 hmz
Asus gtx 1660 ti oc
HDD:GOODRAM PX500 M.2 2280 PCI 3.0 X4 (2000MB/S OKUMA HIZI - 1600 MB/SYAZMA HIZI)
KASA VE GÜÇ KAYNAĞI: Corsair Spec-05 650W Kasa ve Güç Kaynağı
Mevcut sistem buydu.
Warzone 2 oynadığımda uçaktan atlarken bazen bilgisayar kapanıyordu bazen oyundan atıyordu. 2 3 el sonra oyun hiçbir hata vermeden kapanıyordu. Çeşitli oyunlarda da aynı şekilde hata vermeden kapanıyordu. Arkadaşlara danıştım işlemcin çok kötü onu değiştir dediler tamam dedim. Anakart ve işlemcimi değiştirdim.
İŞLEMCİ: AMD RYZEN 5 5500 19MB 6çekirdekli AM4 65w Kutulu+Fanlı
ANAKART: GIGABYTE A520M H DDR4 5100MHZ 1XHDMI 1XDVI 1XM.2 USB 3.2
MATX AM4
Bunları ekledim sonra ardından hemen büyük bir arzuyla hogwart legaty gireyim dedim start gameye basar basmaz oyundan atıyor asla oyuna giremedim. Ardından tabi bi warzone deneyeyim dedim oda aynı şekilde 2 3 oyun sonra yine oyundan hata vermeden atıyor.. ben bu durumdan çok sıkıldım benim sorunum nerde ? Nasıl çözeceğim? Yardımcı olanlara gerçekten hakkı neyse vereceğim. Yeter ki biraz istediğim oyunları oynayabileyim keyif yapabileyim. Yardımcı olacak kimse var mı ?
İşlemci i3 10105f
Asus prime h510m-d anakart
Godram ırdm Pro 16 GB ddr4 3600 hmz
Asus gtx 1660 ti oc
HDD:GOODRAM PX500 M.2 2280 PCI 3.0 X4 (2000MB/S OKUMA HIZI - 1600 MB/SYAZMA HIZI)
KASA VE GÜÇ KAYNAĞI: Corsair Spec-05 650W Kasa ve Güç Kaynağı
Mevcut sistem buydu.
Warzone 2 oynadığımda uçaktan atlarken bazen bilgisayar kapanıyordu bazen oyundan atıyordu. 2 3 el sonra oyun hiçbir hata vermeden kapanıyordu. Çeşitli oyunlarda da aynı şekilde hata vermeden kapanıyordu. Arkadaşlara danıştım işlemcin çok kötü onu değiştir dediler tamam dedim. Anakart ve işlemcimi değiştirdim.
İŞLEMCİ: AMD RYZEN 5 5500 19MB 6çekirdekli AM4 65w Kutulu+Fanlı
ANAKART: GIGABYTE A520M H DDR4 5100MHZ 1XHDMI 1XDVI 1XM.2 USB 3.2
MATX AM4
Bunları ekledim sonra ardından hemen büyük bir arzuyla hogwart legaty gireyim dedim start gameye basar basmaz oyundan atıyor asla oyuna giremedim. Ardından tabi bi warzone deneyeyim dedim oda aynı şekilde 2 3 oyun sonra yine oyundan hata vermeden atıyor.. ben bu durumdan çok sıkıldım benim sorunum nerde ? Nasıl çözeceğim? Yardımcı olanlara gerçekten hakkı neyse vereceğim. Yeter ki biraz istediğim oyunları oynayabileyim keyif yapabileyim. Yardımcı olacak kimse var mı ?