Birkaç aydır kullandığım CİT 7 model bir kasada(linkini koyamıyorum ben satın aldıktan sonra aynı satıcı tüm e-alışveriş sitelerinden tedavülden kaldırdı ve Türkiye'de başka satan yok, en son ben aldım yani😄) böyle bir giriş var. Google Lens ile aradığımda bunun adreslenebilir ledler için kullanıldığını öğrendim. Ki ben de bunu istiyordum, kasamı alırken çok ucuz olduğu için pek detaylı araştırmamıştım ama farklı ışıklandırma modları olduğunu biliyordum lakin bilgisayarı topladıktan sonra ışık modunu değiştirememiştim ama çok üstelememiştim ama şimdi biraz daha araştırdığımda yanlış anlamadıysam bu kablonun anakart bağlandığını öğrendim. Anakarta bağlayınca ışıkları bir yazılım aracılığıyla mı yöneteceğim diye düşünürken kasanın videolarını inceledim ama videolarda kasanın ışıklarını yalnızca reset butonuna basarak değiştiriyorlardı. İşte burada ne yapacağımı bilmiyorum, MSİ A320 M-A PRO anakart kullanıyorum ve üzerinde bu şekilde bir soketin oturabileceği bir yer bulunmuyor. Ben diğer kullanıcılar gibi reset butonuna basarak mod değiştirmek istiyorum, ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.