Bütçe nedir?arkadaşlar iyi günler msi b650m tomahawk wifi anakartini alacağım r7 7700 işlemcisi ile birlikte ram önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Pahalıdır ama kalitedir.CL si 30 demi.Hocam corsair titanium 6000 mhz aldım
Evt cl 30Pahalıdır ama kalitedir.CL si 30 demi.
Evet hocam 65w olması ve performansı olması hoşuma gidiyorGüzel. Tam ,en ideal değerler bunlar.
Ryzen 7700, zaten efsane bi işlemci. Tam isabet.
Hyper 212 halo soğutucum varAynen öyle. Stok soğutucusu ile kullanabilirsiniz. Prisme ile yani. Kutulu alın ama.
O zaman daha ucuza bulursunuz, tray, yani fansız,kutusuz alın.Hyper 212 halo soğutucum var
9000 tlye vardı en ucuz 8700 tlye teknobiyotikte vardı güvenmediğim için almadım teknik desteği çok yavaş diyorlarO zaman daha ucuza bulursunuz, tray, yani fansız,kutusuz alın.
8900 tlye pazarama dan aldımHepsiburada direkt kendi satıyor.
Tamam, o zaman.Güle güle kullanın.8900 tlye pazarama dan aldım
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.