😆 kral aşağıda var zaten, ben yukarıya diyorumVar eklenmiş Ekli dosyayı görüntüle 657
😆 kral aşağıda var zaten, ben yukarıya diyorumVar eklenmiş Ekli dosyayı görüntüle 657
Konu yükseltme butonu için bana bir örnek atabilir misin. Ben başka forumlarda göremedim.Konu yükseltme butonu gelmeli.
DA Forum'da mevcut mesela hocam. Gerçekten güzel iş görüyor. Bunu diğer forumlarda göremedim. Günlük belli bir sınır var mesela. İstenilen cevap gelmediği zaman konu sahibi konusunu yükseltiyor. Bu şekilde konu kirliliğinden kurtulmuş oluyoruz. 8 foruma üyeyim. Bildiğin büyük bir eksiklik bu durum.Konu yükseltme butonu için bana bir örnek atabilir misin. Ben başka forumlarda göremedim.
Ayrıca konuyu kişi istediği gibi yükseltirse başkasının yazdığı konular geriye düşmez mi? Yani haksız bir durum oluşmaz mı?
Bilmediğim için soruyorum bu sebeple bana örnek atın ki kafamda tam otursun ve öyle bir özellik Xenforo da varsa uygun da görürsek ekleyelim.
Ben buldum bile eklentiyi. Bu hafta hallederim onu da 😉DA Forum'da mevcut mesela hocam. Gerçekten güzel iş görüyor. Bunu diğer forumlarda göremedim. Günlük belli bir sınır var mesela. İstenilen cevap gelmediği zaman konu sahibi konusunu yükseltiyor. Bu şekilde konu kirliliğinden kurtulmuş oluyoruz. 8 foruma üyeyim. Bildiğin büyük bir eksiklik bu durum.
O genel oluyor ona çözüm yok. Üst bar yukarı aşağı kaydırılabilir olduğu için siteyi yukarı doğru tam ilerletmek gerekiyor.Bazen bildirim düğmesini tıklayınca bildirim menüsü üstteki barın altında kalıyor. Her zaman olmuyor.
O maalesef olmaz. Forumun düzgün kategorize olması çok önemli. Çok fena uğraştım bunun için. Zamanla dolacak elbette bir şekilde 😊😊Sıfır konuya sahip çok alt forum var. Forum listesi gereksiz uzuyor. 1ay sonra konu sayısı 10'dan az olan bölümleri üst bölümlerle birleştirebiliriz. Konular çoğalırsa ihtiyaca göre ilerde yeniden bölünebilir.
Yok artık 😁😁 Öyle bir özellik daha yapılmadı. Tarayıcı sekmesi bunu hatırlar ama yine zor yani.Forumda kaldığımız yerden devam etme gelmeli Mesela ben bi yere kadar okuyorum cıkıyorum 2-3 sayfa mesaj gelmiş bastığımda 1. sayfa değil de kaldığım yere götürebilir
DA forumda var abi biraz gezersen HK GAMİNG var mesela git 40. sayfaya gir sonra anasayfaya git sonra tekrar gir 40dan devamYok artık 😁😁 Öyle bir özellik daha yapılmadı. Tarayıcı sekmesi bunu hatırlar ama yine zor yani.
He siteden çıkmadan diyorsun doğru mu.DA forumda var abi biraz gezersen HK GAMİNG var mesela git 40. sayfaya gir sonra anasayfaya git sonra tekrar gir 40dan devam
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.