Hep birlikte büyütelim belki foruma özel sistem olur 😁Ne demek rica ederim. Sizlerin desteği ile büyüyecek bu forum derken ciddiyim Sizin fikirleriniz benim için çok değerli 🥰
Hep birlikte büyütelim belki foruma özel sistem olur 😁Ne demek rica ederim. Sizlerin desteği ile büyüyecek bu forum derken ciddiyim Sizin fikirleriniz benim için çok değerli 🥰
Xenforo da DM den resim ekleme maalesef yok. Diğer forumlarda da olmaz kontrol ettim öyle bir ayar yok. Resimleri farklı bir siteye ekleyip bağlantı olarak yollayabilirsin anca.ModArt Levon, reis Dm den özel mesajlaşma yaparken resim yüklenmiyor onu yapabilir mıyız birine yardımcı olacağım resim istedim ama oradan olmuyor
Var reis diğer forumlarda ama ben konu kirliliği olmaması için dedim gel Dm den at sürekli iletişim kuralım diye gerek de kalmadı WhatsApp tan destek sağlıyorumXenforo da DM den resim ekleme maalesef yok. Diğer forumlarda da olmaz kontrol ettim öyle bir ayar yok. Resimleri farklı bir siteye ekleyip bağlantı olarak yollayabilirsin anca.
Zaten olması da biraz abez olur çünkü bu sefer sunucu çok şişer hayatımız kayardı valla 😁😁
O tür destek içerikleri için konu açıp konu içinde resim paylaşarak çözmeniz herkes açısından daha faydalı.
Valla şu an donanım arşivine baktım yok. Technopat'ta da zaten hiç dm özelliği yok. Pch forum da da yok.Var reis diğer forumlarda ama ben konu kirliliği olmaması için dedim gel Dm den at sürekli iletişim kuralım diye gerek de kalmadı WhatsApp tan destek sağlıyorum
Var reis donanım Arşivinde bak burada özel biriyle görüşme halindeydim dosya ekleden ekleniyorValla şu an donanım arşivine baktım yok. Technopat'ta da zaten hiç dm özelliği yok. Pch forum da da yok.
Şuan bakamadım ama Donanım haber foum da olabilir. O adamların eşşek gibi kapasiteye sahip sunucusu var Bizlerde öyle bir disk alanı yok yani
SDN Forum da da yok diye biliyorum ona da yarın bakacağım. Ben admin panelde böyle bir ayar bulamadım.
Ben üstteki resim ekle butonundan bahsediyorsun sandım. O dosya ekle olayına bakarım o zaman okeydir.Var reis donanım Arşivinde bak burada özel biriyle görüşme halindeydim dosya ekleden ekleniyor
He yok resim dosya ekle Ayn hakkını helal et bişeyler istiyoruz ama lazım oluyor bu gibi kolaylıklar 🤗Ben üstteki resim ekle butonundan bahsediyorsun sandım. O dosya ekle olayına bakarım o zaman okeydir.
O ayarı buldum Dosya ekle özelliğini açtım şimdi.He yok resim dosya ekle Ayn hakkını helal et bişeyler istiyoruz ama lazım oluyor bu gibi kolaylıklar 🤗
Kod paylaşım butonu ekli durumda. Bahsettiğin buydu herhaldeGit hub gibi kod paylaşım sitelerinde paylaşılan kod öngörülebilsin
AdamsınO ayarı buldum Dosya ekle özelliğini açtım şimdi.
Tamamdır. Bu karanlık mod da mı böyle karanlık mod kapalı iken de bir kontrol eder misin.Başkan şu sayfa değiştirme ikonundan yukarı (sayfanın başına) da eklersen çok iyi olur 👍
Ekli dosyayı görüntüle 655
Yok usta. Beyaz modda da yok.Tamamdır. Bu karanlık mod da mı böyle karanlık mod kapalı iken de bir kontrol eder misin.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.