ModArt PC Forum'da insanlar bilgi alışverişi yapmaktan öte genelde siyasi polemiklere girmek suretiyle konu açıyor. Tabi ki siyaset konuşulabilir. Fakat bu tarz konularda forum kırmızı ve yeşil yönetimin pek profesyonel davranmadığı kanaatindeyim. Yani bir konuda yönetim çok taraflı bir şekilde hareket ediyor. Karşıt düşünceli üyelere yüksek düzeyde olmayan bir baskı kuruluyor. Bunun profesyonelce olmadığından eminim. Forum karşılaştırması yapmak derdinde değilim yani öyle bir şey yapsam bile bir kazancım olmaz mantıken. Sadece DA Forum'da yönetimden olan insanların bu şekilde bir tavrı yok.
İkinci olarak bilgi alışverişinin yapılmadığı siyasi konular var. Yani sırf alay etmek ve dalga geçmek için açılan. Bunları doğru bulmuyorum. Zamanında ben de çok açıyordum -çok eskide kaldı- cidden faydasız bir yaklaşım tarzı. Sen de hep siyaset üstünden eleştiriyorsun diyebilirsiniz. Sebebini söylüyorum. Ana sayfada çok fazla konu var. Yani normalde sınır 25 falandır benim bildiğim ama burada kaydır kaydır bitmiyor. İşin rahatsız edici tarafı şu: bu konuların çoğu bilgi akışının olmadığı konular.
Son olarak beni "çok bilmiş, bir tek sen doğrusun" gibi kavramlarla yargılamayın.
Son ve son olarak forumun teması çok hoş. ModArt isminin hakkını veriyor.
İkinci olarak bilgi alışverişinin yapılmadığı siyasi konular var. Yani sırf alay etmek ve dalga geçmek için açılan. Bunları doğru bulmuyorum. Zamanında ben de çok açıyordum -çok eskide kaldı- cidden faydasız bir yaklaşım tarzı. Sen de hep siyaset üstünden eleştiriyorsun diyebilirsiniz. Sebebini söylüyorum. Ana sayfada çok fazla konu var. Yani normalde sınır 25 falandır benim bildiğim ama burada kaydır kaydır bitmiyor. İşin rahatsız edici tarafı şu: bu konuların çoğu bilgi akışının olmadığı konular.
Son olarak beni "çok bilmiş, bir tek sen doğrusun" gibi kavramlarla yargılamayın.
Son ve son olarak forumun teması çok hoş. ModArt isminin hakkını veriyor.