Hele bi başa gelsin öyle göreceğiz. Baştaki de vaat veriyor 🤔hep vaad verildi
tutulmadı
onlarda gelse tutmayacak
hatta kimse tutmayacak
son bir ayda aday oldu.Hele bi başa gelsin öyle göreceğiz. Baştaki de vaat veriyor 🤔
Vaat vermek yerine işi yapsa göreceğiz.
Bunların tüm vaatlerinin üstü kırmızı çizili şüpheleniyorum.1000 Mbps hız vaadi veriyor, ne düşünüyorsunuz?
Ekli dosyayı görüntüle 4616
Bence 1 sene bile dayanmaz patlar bu masa. Hepsi ayrı bir görüşte. Birisi milliyetçi diğeri Türkler'e Kürtçe öğreteceğiz ve İHA'larınıza dokunacağız diyor, diğer farklı bir şey söylüyor falan çok ayrı kafadalar. Ülkede düzgün bir aday da yok, İnce var diyorduk o da dansla falan kafayı bozdu iyice ben şahsen bi o tarafa bi bu tarafa dans edeyim diyen cumhurbaşkanı istemem başımda. Yahu zaten Meral Akşener madem milliyetçi, CHP ile nasıl aynı masaya oturuyor anlamış değilim, CHP'nin Canan Kaftancıoğlu'nu bile sadece atmaması benim için oy vermemek demektir. Kur'an'a hakaret eden, Erbakan'ı ıslıklayacağız diyen birisini bünyesinde barındırıyor yahu. Müslüman olmasaydım bile İslam'la alay ettiği için desteklemezdim çünkü farklı bir dine saygısı yoksa mantıklı birisi değildir.son bir ayda aday oldu.
her zaman ki gibi eline koz verdi malum kişiye
amacı seçimi kazanmak değil, kazanmak olsaydı mansur yavaş aday olurdu.(muharrem inceye yapılanlar başına gelirdi )
chp listeleri bakarsak
meralin konuşmalarına bakarsak
mx 1 sene dayanır
Başkan 1000mbps almışsın zaten daha ne istiyorsun 😀1000 Mbps hız vaadi veriyor, ne düşünüyorsunuz?
Ekli dosyayı görüntüle 4616
61.5 Mbps eksik ama 🥺Başkan 1000mbps almışsın zaten daha ne istiyorsun 😀
1.5 trilyon dolar puff olan , birilerini zengin eden , hakkında bir şey söylesen Silivri , sen böyle birini mi istersin yanlış anlama ama bir doktora görün , siyaset eğlenceli olması lazım aslında dans etmesinde ne var , o kafanıza sokun din,dil,ırk,mesep ayrımı yapmayan adalet sahibi biri olsun yeter , halkı için çalışsın gerisi beni ilgilendirmez istediği dansı yapsın o da etten kemikten insanİnce var diyorduk o da dansla falan kafayı bozdu iyice ben şahsen bi o tarafa bi bu tarafa dans edeyim diyen cumhurbaşkanı istemem başımda.
61.5 Mbps eksik ama 🥺
Dans yapmasın demiyorum zaten dans etsin ama bu kadar abartılı değil, sen cumhurbaşkanlığı gibi ciddiyet isteyen bir iş yapacaksın yahu ciddi ol biraz.1.5 trilyon dolar puff olan , birilerini zengin eden , hakkında bir şey söylesen Silivri , sen böyle birini mi istersin yanlış anlama ama bir doktora görün , siyaset eğlenceli olması lazım aslında dans etmesinde ne var , o kafanıza sokun din,dil,ırk,mesep ayrımı yapmayan adalet sahibi biri olsun yeter , halkı için çalışsın gerisi beni ilgilendirmez istediği dansı yapsın o da etten kemikten insan
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.