1080P için yeterince iyi bir kartGainward Geforce Rtx 2060 6 gb bir ekran kartım bulunmakta pc de şu an için fazlasıyla işimi görmekte fps derdim olmadığından oyunlarda yükseltme gereği duymadım.
En azından garantinden 0 ürün veremeleri iyi olmuş. Diğer markalarda bu tarz durumlarda süreç nasıl işliyor acaba...Gigabyte GPU kullandım son 2 senedir RTX2070 Super, bundan sonra yine Gigabyte'dan devam edeyim dedim RTX3080TI gaming OC aldım, 2 kere bozuldu kart gitti geldi vs... derken üçüncüye garantiden sıfır gelen kartı sattım.
Şimdi MSI Gaming X trip RTX3080TI kullanıyorum, hem serin hem sessiz hem de problemsiz. Hikaye uzun, bundan sonra Gigabyte marka vida bile almam.
Kart tamamen kullanılmaz haldeydi çünkü direkt olarak görüntü vermiyordu ve gigabyte servisi de sorunu çözememişti ikisinde deEn azından garantinden 0 ürün veremeleri iyi olmuş. Diğer markalarda bu tarz durumlarda süreç nasıl işliyor acaba...
Bende sizinle aynı düşüncedeyim.Bana göre paranın karşılığı meselesi hangisi aynı fiyata daha çok performans veriyorsa o
2.el tarafında AMD kartlar Nvidia ya nazaran daha uygun oluyor genelde
Asus : Bütçemiz var ise ve gerek RMA gerek Kapasitör kalitesi soğutma yetenekleri OC potansiyeli için özellikle seçilmiş Strix kartlar derken bütçemizin iyi olduğu bir dünyada kesinlikle 1.Merhaba arkadaşlar. Başlıklatada gördüğünüz gibi hangi marka ekran kartını tercih ediyorsunuz ?
Sebepleri ile kısaca anlatırsak diğer arkadaşlar için yararlı olacaktır.
Merhabalar Ben en son Msı 1050 ti Gaming X oc Almıştım sonrasında birdaha almak nasip olmadı fiyatlardan şu andada Amd ryzen 5700g Kullanıyorum ( Msı ) markasından şaşmam ama uzun süre kullandım yaklaşık 5 sene kadar halihazırda saatıgım kişide kullanıyor 9 seneyi sanırım geride bıraktı henüz bir sorun arıza cıkarmadı sıcaklık dereceleri hayet makul boşta 27 30 oyunlarda 45 50 6 0 gibi Derecelere gördüm Arayüz programları kullanışlı afterburner gaming app gibi basit işe yarar programları var Tavsiyemdir MsıMerhaba arkadaşlar. Başlıklatada gördüğünüz gibi hangi marka ekran kartını tercih ediyorsunuz ?
Sebepleri ile kısaca anlatırsak diğer arkadaşlar için yararlı olacaktır.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.