Merhaba dostlar yaklaşık 2 aydır bekliyorum sürekli araştırıyorum 17.500 tl gibi bir bütçem var bir türlü alamadım bu gidişle yakında ülke genelinde bilgisayar alamayanlar adı altında bir dernek açacam gibi görünüyor 😅
Sanırım son zamanlar alabilmek için... Asgari ücrete zam geldiğinde herşeye orantısız bir zam geleceğini düşünüyorum.Merhaba dostlar yaklaşık 2 aydır bekliyorum sürekli araştırıyorum 17.500 tl gibi bir bütçem var bir türlü alamadım bu gidişle yakında ülke genelinde bilgisayar alamayanlar adı altında bir dernek açacam gibi görünüyor 😅
Bu konuda herkes hemfikirSanırım son zamanlar alabilmek için... Asgari ücrete zam geldiğinde herşeye orantısız bir zam geleceğini düşünüyorum.
İstediğim tarzda sistem bulamadım bir türlü işlemci olarak i5 12400f zorunluluğum var almak istediğim sistemlerdeBu ay çıkan sistemlere bak aldın aldın alamadın bir süre daha alamazsın
Neden illa oİstediğim tarzda sistem bulamadım bir türlü işlemci olarak i5 12400f zorunluluğum var almak istediğim sistemlerde
Bildiğiniz üzere amd soket değiştirdi ve ddr5 sisteme geçiş yaptı ama intelde ise 12. ve 13. nesil işlemciler aynı anakart üzerinde çalışıyor yani ileride upgrade yaparsam anakart değiştirmek zorunda kalmayacamNeden illa o
5950x gibi bir işlemci var ki bu işlemci yıllarca götürür ben yeni sistem topluyorum Am4 b550 Anakart tercih ettim ilerde ne olur bilinmez ben upgrade edersem komple ddr5 ile birlikte am5 e geçmeyi düşünüyorum şahsenAmd bir sistem alırsam örnek olarak ryzen 5600 gibi ileride bir üst nesile upgrade yapmak istersem anakart değiştirmek zorunda kalacam bu yüzden alacağım sistemi gelecek odaklı topluyorum
Bütçemi aşıyor 😅5950x gibi bir işlemci var ki bu işlemci yıllarca götürür ben yeni sistem topluyorum Am4 b550 Anakart tercih ettim ilerde ne olur bilinmez ben upgrade edersem komple ddr5 ile birlikte am5 e geçmeyi düşünüyorum şahsen
Geliyor 😑Foruma özel sistem isteyelim o zaman Levon Usta'dan. ModArt Levon
Forumu el birliği ile büyütelim Tabiki ileride olabilir bence ama şuan için kitlemiz yetersiz daha çok üye olduğumuz zaman bence gayet de mümkün olurForuma özel sistem isteyelim o zaman Levon Usta'dan. ModArt Levon
O şu an için yetişmez sonrası için planımız var merak etmeForuma özel sistem isteyelim o zaman Levon Usta'dan. ModArt Levon
Herkes için yeterli bir cevap olmuştur umarımO şu an için yetişmez sonrası için planımız var merak etme
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.