Link Removed
anakart çok kötü yav sistem iyide m2 desteği felan 1 taneLink Removed
ben olsam anakartı satıp yeni anakart alırdımanakart çok kötü yav sistem iyide m2 desteği felan 1 tane
dur aklımıza sokma şimdi reis ne kadar eder bu anakartben olsam anakartı satıp yeni anakart alırdım
iyi mi diyosun yani reis20k 3070ti sistem bulursan haber ver
ramin stoğu bitmişYapış derim fiyat olarak çok iyi zamlardan sonra alamassınız bu fiyata anakartı sonra yükseltirsin
intel core i5-12400F ve 3070 li bir sistem bu fiyata güzel gitmiş açıkçasıLink Removed
Kart değil sistem önemli olan 10k ya miningsiz 3080 varsa hemen alayım miningsiz kart zannetmiyorum ki olsunamaç zaten 0 olması 2.el almak istese 10k rtx3080 var
mining yapılmamış
Hocam 4 aydır bu işi yapıyorum. Aldığınız sistem çok güzel. Eminim ki kârlı bir şekilde satarsınız. Ancak bunca zamandır piyasa talebi ağırlıklı olarak sıfır yönünde olduğu için hiç ikinci ele bulaşmadım. Çünkü pek çok farklı bakış açısıyla ele aldığımızda beni arayanların çoğu sıfır olduğu için arıyorlar. Çocuk, ergen, yetişkin hepsinin maddi kaynakları az çok belli. Çocuk ve ergen zaten babası sayesinde alıyor. Babası alacaksan sıfır olsun kafasında. Yetişkin bir birey maaşıyla biriktirerek ya da krediyle almak istediğinde alacaksam sıfır olsun bari düşüncesinde.Kart değil sistem önemli olan 10k ya miningsiz 3080 varsa hemen alayım miningsiz kart zannetmiyorum ki olsun
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.