Hocam öğlen 12 de baktım yoktu saat 15 gibi girip gördüm ama ekran kartı bitmiş alamadımHocam baya iyiymiş cidden ne zaman bitti
Hocam öğlen 12 de baktım yoktu saat 15 gibi girip gördüm ama ekran kartı bitmiş alamadımHocam baya iyiymiş cidden ne zaman bitti
Fiyatı neydi bu kasanınHocam öğlen 12 de baktım yoktu saat 15 gibi girip gördüm ama ekran kartı bitmiş alamadım
22.999Fiyatı neydi bu kasanın
Cidden iyimiş alana hayırlı olsun22.999
Technopat genelde çok f/p çıkarmıyor. Modarttan bakarsın hayal gerçek olur.modart üst segment bence 25 falan hayal gibi geliyor bana technopat 33 k ya çıkardı o yüzden benim bütçe 24-25 k olduğu için artık başka sistemlere yönelmeye karar verdim kısmet değilmiş umarım bekleyen arkadaşlar istediği fiyattan alır...
Hocam sen beklemeye devam sanırımCidden iyimiş alana hayırlı olsun
İyi diyorsun hoş diyorsunda hocam umarım dediğin gibi olurTechnopat genelde çok f/p çıkarmıyor. Modarttan bakarsın hayal gerçek olur.
Hem üst segment derken kast edilen 3090 değil.
Valla hocam kasa yok ki alalım 3070ti ve üzeri bir kasa düşünüyorum bu stoğu biteni görsem yapıştırırdım bir tane oda kısmet olmadı modart sistem zaten çıkış durumu net değilHocam sen beklemeye devam sanırım
Çoklu mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
İyi diyorsun hoş diyorsunda hocam umarım dediğin gibi olur
Hocam benim de 3 gün sürem kaldı acilen almam gerekiyor bugün sistem kaçtı. En son 3 5 fazla demeyip toplama alıcam sanırımValla hocam kasa yok ki alalım 3070ti ve üzeri bir kasa düşünüyorum bu stoğu biteni görsem yapıştırırdım bir tane oda kısmet olmadı modart sistem zaten çıkış durumu net değil
Benim sure sıkıntım yok ama masa koltuk klavye mouse monitör hersey var bi kasa yok 11 yıllık laptopu bağladım görüntüsü ferrari motoru Murat 131 takılıyorum 😂😂Hocam benim de 3 gün sürem kaldı acilen almam gerekiyor bugün sistem kaçtı. En son 3 5 fazla demeyip toplama alıcam sanırım
Hocam süre sıkıntın yok ama aralık da sistem çok az çıkıcak gibi zam gelicek diye aşırı az stok veya hiç çıkmıcak söylenene göre. O yüzden yine de sen şimdi 5k daha ucuza alayım diye beklerken ocaktan sonra fiyatlar çok artarsa üzülürsün. Tavsiyem iyi araştırman. Ben okul için alıyorum ve sürem kalmadı mecburen alıcam ama sen de çok zaman kaybetme derimBenim sure sıkıntım yok ama masa koltuk klavye mouse monitör hersey var bi kasa yok 11 yıllık laptopu bağladım görüntüsü ferrari motoru Murat 131 takılıyorum
Valla almışken güzel olsun diye bekliyorum 3060 veya amd hiç düşünmüyorum o yüzden 3-5 daha zamlansada bekleyecez mecburHocam süre sıkıntın yok ama aralık da sistem çok az çıkıcak gibi zam gelicek diye aşırı az stok veya hiç çıkmıcak söylenene göre. O yüzden yine de sen şimdi 5k daha ucuza alayım diye beklerken ocaktan sonra fiyatlar çok artarsa üzülürsün. Tavsiyem iyi araştırman. Ben okul için alıyorum ve sürem kalmadı mecburen alıcam ama sen de çok zaman kaybetme derim
Şimdi kaplıcaya geldim 3 haftadır sistem kovalıyoruz sinirlerim bozuldu biraz gevşeyeyim 😂Hocam süre sıkıntın yok ama aralık da sistem çok az çıkıcak gibi zam gelicek diye aşırı az stok veya hiç çıkmıcak söylenene göre. O yüzden yine de sen şimdi 5k daha ucuza alayım diye beklerken ocaktan sonra fiyatlar çok artarsa üzülürsün. Tavsiyem iyi araştırman. Ben okul için alıyorum ve sürem kalmadı mecburen alıcam ama sen de çok zaman kaybetme derim
Modart daha iyisini yapacak
Bu sistem ne ara geldi bitti öğlen yoktu. Çok iyiymiş
Yapsın artık , kasım da bitti nerdeyse ModArt Levon hocam ocak geliyor, yeni zamlar gelecek ocakta askere gidecem çıkar şu sistemi artık vallahi bezdim daaa 🥲Modart daha iyisini yapacak
Aralık var daha yılbaşına özel yapar belkiYapsın artık , kasım da bitti nerdeyse ModArt Levon hocam ocak geliyor, yeni zamlar gelecek ocakta askere gidecem çıkar şu sistemi artık vallahi bezdim daaa 🥲
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.