neden olmasınbana satabilirsin pişmansan
Çoklu mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
Link Removedbana satabilirsin pişmansan
sistem bu
neden olmasınbana satabilirsin pişmansan
Link Removedbana satabilirsin pişmansan
SU KASA MODELINI GORUNCE HAYATTAN SOGUYORUM COK MU DUSUNMUSLER ACABA ..neden olmasın
Link Removed
sistem bu
harbi ya ama dıştan görünce biraz ısındım ama küçük bence gt 501 tam bana göreSU KASA MODELINI GORUNCE HAYATTAN SOGUYORUM COK MU DUSUNMUSLER ACABA ..
harbi ya ama dıştan görünce biraz ısındım ama küçük bence gt 501 tam bana göre
neden?gaming gen tr ama pişman oldum orası ayrı mesele
işlemci dusuk ya bundaharbi ya ama dıştan görünce biraz ısındım ama küçük bence gt 501 tam bana göre
Gelecektir ama zaman belli değil sistem bulursanız ihtiyacınız varsa alın geçinZaten yüksek seviye gelmiyecekmiydi. Ben anlamadım şimdi yüksek seviye sistem gelmeyecek mi geleceksede sonraki aya mı kaldı bir bilgin var mı abi Kürşat Kütükçü
hocam 3070li çoğu sistem de ya bu işlemci gördüm yada ryzen 5600 veya 5600xişlemci dusuk ya bunda
hocam 3070li çoğu sistem de ya bu işlemci gördüm yada ryzen 5600 veya 5600x
pcde 2 saniye görüntü gidip geliyor ve bu sadece tek açılışta oluyorneden pişman olduğunu söylemedin
Senin ekran kartıyla bendeki farklı sanırım, benim rog strix 3070-ti kart tam yükte bile 65 dereceyi geçmedi.neden olmasın
Link Removed
sistem bu
Destek ekipleriyle bir görüş derim, iletişim kurması biraz uzun sürüyor ama çok ilgili ve alakalılar baştan savma cevap almadım bir problem varsa hemen gönderin ilgilenelim falan kafasındalar en son bu ilgiyi Sennheiser servisinde görmüştüm.pcde 2 saniye görüntü gidip geliyor ve bu sadece tek açılışta oluyor
hocam ben kasayı 2 defa gönderdim format atıp gönderiyorlar bende dedim ki *2.sefer gönderirken bu sefer çözemezseniz sorunu öbür sefer gönderdiğimde iade alır mısınız diye sordum alırız dediler geldi bana yine aynı sorun aradım dedim iade alın yok dediler bakçaz sonra dalga geçiyorlar resmen ve ben sürekli onlara gönderemiyorum kargo şubesi uzak taşıtım falan da yok resmen kahroldum bi pc alcaz diyeValla ben gaming.gen.tr sürecinden aşırı memnun oldum, Kasım ayı yoğunlardır diye kargoyu geç verebilirsiniz diye not düşmeme rağmen 2 gün içinde kargoya verildi 3. gün kurdum sistemi. Tek problem teknik destek ekibinde sanırım yeterli eleman yok aradığımda bir temsilciye bağlanmam minimum 50 dakika sürüyor, teknik destek maillerine de çok geç cevap veriyorlar bunun dışında kasanın kablolaması, montajı, kargonun kutulanması falan gayet iyiydi. Ben elraen-gg sistem aldım 2k oyunları çatır çatır oynayıp yayın açıyorum gayet memnunum bu fiyat bandına da asla daha iyisini alacağımı düşünmüyorum, aylardır hazır sistem takip ediyorum, en son öperler deyip bastım aldım yoksa bir sonu yok cidden.
Senin ekran kartıyla bendeki farklı sanırım, benim rog strix 3070-ti kart tam yükte bile 65 dereceyi geçmedi.
Destek ekipleriyle bir görüş derim, iletişim kurması biraz uzun sürüyor ama çok ilgili ve alakalılar baştan savma cevap almadım bir problem varsa hemen gönderin ilgilenelim falan kafasındalar en son bu ilgiyi Sennheiser servisinde görmüştüm.
hocam valorant kaç fps alıyorsunuz ultra ayarlar ve 2kdaValla ben gaming.gen.tr sürecinden aşırı memnun oldum, Kasım ayı yoğunlardır diye kargoyu geç verebilirsiniz diye not düşmeme rağmen 2 gün içinde kargoya verildi 3. gün kurdum sistemi. Tek problem teknik destek ekibinde sanırım yeterli eleman yok aradığımda bir temsilciye bağlanmam minimum 50 dakika sürüyor, teknik destek maillerine de çok geç cevap veriyorlar bunun dışında kasanın kablolaması, montajı, kargonun kutulanması falan gayet iyiydi. Ben elraen-gg sistem aldım 2k oyunları çatır çatır oynayıp yayın açıyorum gayet memnunum bu fiyat bandına da asla daha iyisini alacağımı düşünmüyorum, aylardır hazır sistem takip ediyorum, en son öperler deyip bastım aldım yoksa bir sonu yok cidden.
Senin ekran kartıyla bendeki farklı sanırım, benim rog strix 3070-ti kart tam yükte bile 65 dereceyi geçmedi.
Destek ekipleriyle bir görüş derim, iletişim kurması biraz uzun sürüyor ama çok ilgili ve alakalılar baştan savma cevap almadım bir problem varsa hemen gönderin ilgilenelim falan kafasındalar en son bu ilgiyi Sennheiser servisinde görmüştüm.
280-290 falan hocamhocam ben kasayı 2 defa gönderdim format atıp gönderiyorlar bende dedim ki *2.sefer gönderirken bu sefer çözemezseniz sorunu öbür sefer gönderdiğimde iade alır mısınız diye sordum alırız dediler geldi bana yine aynı sorun aradım dedim iade alın yok dediler bakçaz sonra dalga geçiyorlar resmen ve ben sürekli onlara gönderemiyorum kargo şubesi uzak taşıtım falan da yok resmen kahroldum bi pc alcaz diye
hocam valorant kaç fps alıyorsunuz ultra ayarlar ve 2kda
Yeni yıla özel Bence sistemler çıkar hatta Aralık'ta bile çıkabilir sene bitmeden ne aldınız kâr diyelimKasım sonuna kadar alabildiğinizi alın. Sistem bekledikçe her gün zam yiyor. Gaming.gende fiyatlar çok değişken. Donanım arşivindeki eleman bile Kasım bitmeden alacağınızı alın diye boşa uyarmiyor black friday cartı curtu bitti artık
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.