Hocam 4 aydır bu işi yapıyorum. Aldığınız sistem çok güzel. Eminim ki kârlı bir şekilde satarsınız. Ancak bunca zamandır piyasa talebi ağırlıklı olarak sıfır yönünde olduğu için hiç ikinci ele bulaşmadım. Çünkü pek çok farklı bakış açısıyla ele aldığımızda beni arayanların çoğu sıfır olduğu için arıyorlar. Çocuk, ergen, yetişkin hepsinin maddi kaynakları az çok belli. Çocuk ve ergen zaten babası sayesinde alıyor. Babası alacaksan sıfır olsun kafasında. Yetişkin bir birey maaşıyla biriktirerek ya da krediyle almak istediğinde alacaksam sıfır olsun bari düşüncesinde.
Bir ara kampanyalı sistemler çıkmamışken ekran kartsız sıfır sistem alıp 10 k ya 3070ti 2 yıl garantili kutulu faturalı alıp ilana koymuştum. Satmam çok uzun zamanımı aldı. Tabi sizin sistem daha iyi bileşen olarak. Tek eksi yanı dediğim gibi ekran kartı. Bilgisayardan çok anlamayan insanlar tanrınız ve konuşma biçiminize göre ikna olursa alırlar. Ancak ben olsam ikinci el ekran kartlı sisteme o parayı vermem. Çünkü bir kere 3080li sistemi 18kya görmüş birisiyim. Deneyim var. Hayırlı satışlar...