Teşekkür ederim,bir fark yok satıcı farkı var sadece dostum
Dostum pivot özelliği yok boşuna almış olursun bunuTeşekkür ederim,
Bu monitör uzun kullanış için iyi midir ?
Aslında ben de tercihimi pivottan yana kullanırım.Dostum pivot özelliği yok boşuna almış olursun bunu
Bu monitör moster aryond 31.5" senin linkini attığın monitör gayet kullanışlı ve biraderimde memnun
senin için önemli olan 2k mı? ve fiyat aralığın nedir ben senin bakabilirim öneri olarake aldık bu türlerden kurtulmak
Önemli olan ms ve hz fakat artık 1080p baydı uzun zamandır 1080p kullanıyorum biraz monitörümün büyümesini istiyorumsenin için önemli olan 2k mı? ve fiyat aralığın nedir ben senin bakabilirim öneri olarak
okey fiyat aralığın nedirÖnemli olan ms ve hz fakat artık 1080p baydı uzun zamandır 1080p kullanıyorum biraz monitörümün büyümesini istiyorum
Belirtmiştim 6000-6500okey fiyat aralığın nedir
aradaki fark v1.1 olanda hoparlör yokLink Removed - Fiyatı düşük, v. yüksek
Link Removed - Fiyatı yüksek, v. düşük
Bu iki monitörün farkı nedir?
Link Removedaradaki fark v1.1 olanda hoparlör yok
Tamamdır teşekkür ederimLink Removed
bunu al geç dostum bende şimdi gördüm bu hoparlörü olan versiyonu
Bugün gördüm ucuz fiyatı kaçırdık yaLink Removed
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.