Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Colorist

Bu bilgisayarlar sadece oyun için değil! Üretelim

Başlık biraz yaşlı işi gibi oldu. Biraz kendimden bahsedeyim ki okuyacaklarınızın boş olduğunu düşünmeyin. 5 yılı aşkın süredir Freelance olarak Video Prodüksiyon ve Post Prodüksiyon işleri yapıyorum ve son 2 yıldır da yalnızca evden online çalışarak hayatıma devam ediyorum. Asıl demek...
  2. Colorist

Modart Pc Ailesi Discord linkimiz ektedir.

Levon'un başlattığı bir oluşumla birçok insan tanışıyor, birbiriyle bilgi alışverişi yapıyor. Bunu artık sesli şekilde iletişim kurarak da devam ettireceğiz. 34 yaşımdayım bazen halen şaşırıyorum böyle olanaklara. Çocukken sadece internet lazım olduğu zaman 145'den bağlanır, işimi görür...
  3. Colorist

KARA KALEM ÇİZİM

Başarılı çizimler, yine de işi bilmeyen ve çizmeyen birinden ne kadar övgü gelse de sanatçı o alanda kendini geliştirmesi çok zor. Sanatçı diyorum çünkü artık düşüncelerini kaleme dökebilmeye başlamış artık :) tebrikler.
  4. Colorist

İnternet hızlarınız nelerdir?

Bursa'nın rezalet altyapısına mahkumum. 55mbps DL, 8mbps UL değerleri var. Hayat çok zor Bursa'da olup yüksek internet alan var mı?
  5. Colorist

akıllı saat tavsiyesi alabilirmiyim fiyat performans

Huawei band 7 kullanıyorm ( her ne kadar sen saat sormuş olsan da ) piyasadaki tüm saatler artık hemen hemen her şeyi kapsıyor ve tüm özellikleri çok benzer. Genel olarak malzeme kalitesi ve ui farklılıkları görüyoruz. Bir bakmanı tavsiye ederim.
  6. Colorist

Video RTX 4090 MANYAK OLMUŞ! En Detaylı Oyun, Render ve DLSS 3.0 Testi

50K civarı fiyatlanıyor şuan bilindik markaların cooling çözümüyle birlikte. Şahsen çok ucuz diye düşünüyorum. Bu kartlar oturup 4K oyun oynayacağım keyfim gelirse diyenler için değil kreatif tarafta içerik üretenler için çok önemli. Şu anda iki tane RTX3080TI takılı bilgisayarımda ve bu...
  7. Colorist

Soru Uzaylılar Gerçekten Var mı?

Fermi paradoksunu diye bir araştırma var. Barış Özcan youtubeda çok güzel bir video içerik hazırlamıştı.
  8. Colorist

Sıvı Soğutucu için Termal Macun

Ben bu konuda Arctic MX4'ü tek geçerim.
  9. Colorist

Steam profillerinizi atın en güzeli kiminmis görelim

Var ya işte 2 tane :D
  10. Colorist

En kötüsü benimki galiba https://steamcommunity.com/id/Coorai
  11. Colorist

Nasıl paylaşıyoruz ?
  12. Colorist

Samsung Galaxy S23’ün Bazı Özellikleri Sızdırıldı!

dostum ben s22 ultra kullanıyorum exynos değil snapdragon var işlemci olarak. S21 Ultra'da yapmışlar onu sanırım cep telefonu yazılımcısı Turkcellde çalışan bir arkadaşım öyle demişti.
  13. Colorist

Samsung Galaxy S23’ün Bazı Özellikleri Sızdırıldı!

Abi boşver sızıntıyı falan daha 4 ay var çıkmasına :D S22'nin aynısını S23 diye gösteriyorlar kafalarından özellik uydurup. Cep telefonu tarafında da hiçbiri doğru çıkmıyor. Hatırlarsın Hologram özellikli iphone 8 söylentileri dünyayı kavurmuştu. Onu uyduran adam hergün mabağdıyla gülüyordur
  14. Colorist

PS5 Dualsense Controller ile PC Gaming tecrübesi

Selam, Bir süredir PS5 Dualsense kontrolcüsü ile bilgisayarda oyun oynuyorum. Size kısaca deneyimlerinden bahsetmek isterim, belki aramızda takip eden ve tecrübe etmek isteyen vardır. Öncelikle steamde bulunan DSX - DualSenseX programı satın aldım böylece bütün oyunları kol ile adaptif bir...
  15. Colorist

Yardım Bunları neyle soğutacağız ?

Tavsiyen için teşekkür ederim ama bendeki soğutucuyu da keşke bi google'da aratsaydın. Böyle zahmete girmezdin :)
  16. Colorist

Youtube 2x zam Yaptı Preminiuma.

Tamam da 26 TL'den 60 TL'ye çıktı. Ben tek kullanıyorum bunu dolayısıyla 25TLye gelen tek kişilik daha ucuza geliyor :) En azından fiyat aynı kalıyor.
  17. Colorist

60 TL ile 30Tl arasında biraz fark var aslında :)
  18. Colorist

Soğutma ile uğraşmaktan gerçekten sıkıldım, kasaya iki tane 3080TI taktım tam bir şenlik havası var evde. Suyu bile kasanın üstüne güğüm ile koyup ısıtıcam artık :D
  19. Colorist

Selamlar, Freelance Colorist olarak çalışıyorum, dolayısıyla sürekli sistemimi güncel tutuyorum. Şimdi de R9 7950X veya 13900K incelemelerine bakıyorum ki yanlış bir tercih yapmayayım. Aklımda şöyle bir soru var; Şu anda Be Quite markasının Dark rock pro 4 hava soğutmasını kullanıyorum...
  20. Colorist

Valla ben iptal ettim direkt :) yıllık bireysel üyelik aldım aylık 25Tl'ye geliyor halen o

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.