Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Colorist

Soru Asus TUF X570 kullanan var mı ?

Ben bunu kullanıyorum dostum, soracağın ne varsa cevaplarım :)
  2. Colorist

Satılık Asus tuf 3 gtx 1660s kart satılık

Açık arttırma usülü düşünüyor sanırım. Ben kapıyı 1000 liradan açıyorum o zaman. Var mı artıran ?
  3. Colorist

Satılık Palit Gamerock , PNY XLR8 | RTX 3090, 3080Ti, 3080 10GB | Temiz, Sorunsuz, Ekran Kartları

Katılıyorum, sonuçta expertize götürüp para verdiğimiz bişey değil. Bikaç test yapılıp fotoğraflarına yanına koyulabilir :) böylece miningte de kartlar ne kadar yoruluyor, performansı düşüyor mu diye insanların aklında soru işareti kalmaz.
  4. Colorist

Öneri CapCut Ücretsiz Video Düzenleyici

Post biraz daha detaylı olabilirdi dostum :) başlıca özellikleri kısmında sadece otomatik altyazı yapıyor diye anlaşılıyor. AI Rotoscope, color grading, object tracking, free transitions, video stabilizasyon, sound noise temizleme, eklenen alpha görsellere otomatik animasyon özelliği, daha...
  5. Colorist

10000 Mbps İnternet için 120.000 TL'lik Sistem mi 😳😳

Adresi veriyorum video sonunda kargolarsın :coffee:
  6. Colorist

3090 ekran kartlı sistem toplama önerisi

yani şöyle düşün yarın bigün bi ekran kartı bulursun kelepir onu alırsın kafanda hep soru işareti kalır 850W sınırda kaldı keşke 1000w alsaydım diye. Fiyatlar 1000 üzerine çıkınca çok artıyor zaten. 1000w al geç o yüzden. Şuan bahsettiğin duruma da 850W yeter
  7. Colorist

3090 ve sıvı soğutma için kasa

ben kendi kasamda 360mm sıvı soğutma kullandım, istersen Link Removed ürüne
  8. Colorist

Gelmiş yine şantiye 3090'ı :D
  9. Colorist

Öneri Monitör Başarı Sırası (Tier List)

Eline sağlık güzel çalışma olmuş, umarım kullanıcılar da en iyi şekilde faydalanır :coffee:
  10. Colorist

Steam Kur Artışı

Bişeylerin fiyatı arttı yada artıyor diye üzüleceğimize kendi ürettiğimiz değere odaklanıp bu çukurdan rahatça çıkabiliriz. Bireysel ekonomimizi dünyanın talep ettiği hizmetleri üretip satarak kurmak gerek. Böylelikle dolar kaç olmuş, ona zam gelmiş falan umrunuzda olmaz :D Bu forumdaki...
  11. Colorist

AMD ekran kartı oyunlarda kötü görüntü mü veriyor?

Sistemin 2K gaming için yeterli. 1080p ayarlarda pixeller arasındaki geçiş smooth olamayacağı için bunu yaşıyorsun, özellikle gösterdiğin alanlar keskinliğin yüksek olduğu bölümler ve burada pixel sayısı az olduğu gibi renkler arasında atlayan bir görüntü ile karşılaşıyorsun. 1440p bir monitör...
  12. Colorist

3090 ve sıvı soğutma için kasa

Anlamadım ? Ekran kartına mı sıvı soğutma arıyorsun ?
  13. Colorist

Bahsettiğin PSU yeterli olacaktır dostum, değiştirmene gerek yok
  14. Colorist

Duyuru ModArt PC FORUM Uygulaması (Aplikasyonu) Artık İndirilebilir 👍

Güzel özellik, hayırlı olsun. Çalışan demir ışıldar
  15. Colorist

Nvidia'dan 3000 serisine DLSS güncellemesi

Gerek yok diye düşünüyorum yaparlar zamanla :)
  16. Colorist

Yazılım ile yapılabiliyor optical flow, bunu davinci resolve'da premiere'de vs görebiliyoruz
  17. Colorist

Samsung Galaxy S23’ün Bazı Özellikleri Sızdırıldı!

Yok yahu google drive üzerinden çözüyorum, zaten çok ucuz orada depolama. Neyse konu dışına çıkmayalım :)
  18. Colorist

Samsung Galaxy S23’ün Bazı Özellikleri Sızdırıldı!

1tb S22 U yok Türkiye'de malesef. NAS konusunu denedim ama benim işime pek faydası olmadı zaten kasada 7.5tb ssd takılı yetiyor çoğu senaryo için
  19. Colorist

Aşağıdaki görselin açıklamasını yapmak istemem, bakan anlıyor zaten forum kullanıcıları zehir gibi. Asıl söylemek istediğim ve genel olarak savunduğum durum şu. Teknoloji bu adamların elinde ve 4000 serisinin gazı 4070 de çıktıktan sonra hafiflediğinde böyle güncellemelerle 3000 serisine de...
  20. Colorist

Bu karta hangi işlemci gider

İnşaat şantiyesinden mi aldın kartı dostum o toz ne öyle 😂 hayırlı olsun güzel günlerde kullan. 5700x üstü bişey tavsiye ederim bottleneck yapmaması adına yada i7 12700k üstü olabilir

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.