Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Colorist

Samsung Galaxy S23’ün Bazı Özellikleri Sızdırıldı!

Zaten s22 ultra'da telefonumda şuan snapdragon var. Hızlı işte ne diyim 😅 bu güne kadar kullandığım en hızlı cihaz. Bundan önce de telefondan video edittir fotoğraf işlemedir falan yapmadığım için farkı inan bilmiyorum. 512gb 12gb ramli modeli, 128 olanda 8gb ram koymuşlar Harici depolama...
  2. Colorist

RTX4090 Güç girişi yanma sorunu

Olay dayanamamak değil, güç eksikliğinden kablo yanmaz. OC modda 700W civarı değerlere ulaşınca ufacık kablo iflas etmiş :)
  3. Colorist

PSU çıkışları da yanmış ama marka model yok. Genel olarak OC yapıldığı için bunlar yaşanmış diye düşünüyorum.
  4. Colorist

Bence bi 6 ay beklemek fena olmaz. Ben de 3080TI'lardan bir tanesini sattım bugün. Teke düştü :) belki onu da satıp 4090'a yürüyebilirim ama böyle yanma işleri beni de korkuttu
  5. Colorist

Aksine founder edition kartta da yanmış. Genel olarak güç geçişi o kablolara fazla geliyor.
  6. Colorist

Bu kartlara OC yapmışlar gibi duruyor. Yine de yanmaması gerek, sonuçta bunlar OC kilidi açık donanımlar.
  7. Colorist

Son kale steam a da elveda diyoruz

Hemen çözelim oyunları yoksa zor alacağız artık.
  8. Colorist

Valla bende iki tane 3080TI vardı, bugün birini sattım diğerini de satarsam alıcam gibi duruyor 4090 :D ama görüyorum ki halen stabil aletler değiller.
  9. Colorist

ModArt Sistemlerinde isteyip alamadığınız ( Stok veya Maddiyat gibi sebeplerden)

Gönül isterdi ki 5K'ya 3080 sistem toplayalım. Dolar kuru bu hale gelmişken herkes bütçesinin çok üstünde cihazları çok ucuza alma beklentisinde. Bugün yarından daha ucuz arkadaşlar. Durum varsa alın geçin, ucuz sistem gelecek diye beklerken bütçeniz bir anda ancak bugünün çok altında...
  10. Colorist

İndirim Bitti Fallout 3 GOTY Epic Games Store'da ücretsiz!

Hemen alalım, belki ilerde oynarım :)
  11. Colorist

Selamlar, Reddit'de bir kullanıcının Red Dead Redemption oynarken yanık kokusu almasıyla farkına varılan ve RTX4090 ekran kartının 16-pin connectorunun yanmasıyla sonuçlanan bir olay yaşanmış. Bu durumda founder edition ile birlikte ikinci bir kullanıcının ASUS TUF OC 4090'ında yanmasıyla...
  12. Colorist

Duyuru Forumda Spam ve Sahte Hesapları Önleme

Yavaş yavaş taşlar yerine oturuyor forumumuzda. Emeği geçen herkesin eline sağlık
  13. Colorist

Samsung Galaxy S23’ün Bazı Özellikleri Sızdırıldı!

Valla ben bi tomar video inceleme izledim ikisi arasında kullanıcı tarafında çok fark yok gibi geldi. Sizin sevmeme nedeniniz nedir ?
  14. Colorist

Yardım Laptop Soğutucu/Stand Önerisi

Bütçeni aşıyor ama kullanıcısı olarak şunu önerebilirim Link Removed Kullandığım en sessiz laptop soğutucusu, performansı da gayet yeterli.
  15. Colorist

Yeni nesil Apple cihazları, otomobil kazalarını algılayabilecek

Ben bu olay Türkiye'de çalışmıyor diye biliyorum. Amerika ve canada'da aktif edilmişti.
  16. Colorist

Bu bilgisayarlar sadece oyun için değil! Üretelim

O tarafta bile veri analizi yaparak bile freelance olarak hizmet verilebilir.
  17. Colorist

Soru Geri tepmeli mouse hakkındaki Düşünceleriniz

Oldu olcak ölünce gelsin biri tokat atsın :D
  18. Colorist

Soru Bir hata mı yaptım?

Taktığın slot pci-e4 destekliyor mu ?
  19. Colorist

Monitör önerisi

Ortalama benzer bir sistemimiz var dostum. Ben linkini attığım monitörü kullanıyorum oyun oynarken, daha ucuza bulursan kesinlikle tavsiye ederim. Link Removed
  20. Colorist

Video Yeni sistem ne zaman gelir hocam

Kartlar zaten ucuzladı, 4 serisi yaygınlaşınca duyarız o dediklerini ama daha çok çiçeği burnunda

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.