Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Colorist

13600K ve Deepcool LS720 Hata Nerede?

Bios ayarlarında cpu için güç limiti 4000 küsür bişi görünüyordu onu 288W'a sabitledim. Çalışma modlarından mod 2 yi seçtim, cooling seçeneğinden air cooling işaretledim. O kendi içinde bi modelleme yapıyor, çok üstün metamatik içeren bişey değil. Forumlardan bikaç gün araştırma yapınca kendine...
  2. Colorist

OnlyFans yasaklandı

Sende bu konuda tecrübeliymişsin gibi yazıyorsun korkutmaya başladın beni. :oops:
  3. Colorist

OnlyFans yasaklandı

Detaylıca bilmiyorum sebebini. Bugün de kültürlendik :D
  4. Colorist

AnakartDatabase - Tüm Tierlist'ler tek tıkla önünüzde! - V1.0.0.1

Eline sağlık brocum, @bybarisss 'ın da dediği gibi Türkiye'den böyle bir kaynak olması güzel olmuş
  5. Colorist

Dolar 23 TL'yi Geçti!

M.Şimşek ekonomi başına geldiğinden beri reisimize 5 tane sunum yapmış ekonomi yönetimi ile ilgili. Gerçek hayatta yapılması gerekenleri yavaş yavaş uygulamaya başlayacaklar gibi duruyor. Benim merak ettiğim şu: Reis çıkıp " Özür dilerim benim ekonomi bilmezliğim yüzünden fakir kaldınız ben...
  6. Colorist

Ehlileştirebiliyorsun onu :) r23 score'u 38700
  7. Colorist

Şu Kağıt 11.500 TL :)

Daha post'u açarken fiyatı değişmiş olabilir, güncelleyelim lütfen 👌
  8. Colorist

Dolar 21 TL'yi Geçti!

Google " dolar kuru " yazınca anlık güncelleme yapabilsin diye işe 20 tane yazılımcı almış. Üzerinde çalışıyorlarmış. ( Zaytink Haber Ajansı )
  9. Colorist

Windows 11 Mouse Yazılımını Açtırmıyor

Ben de ufak tefek softwareler kullanıyorum operatörlüğü hızlandıracak win11 de hiçbiri çalışmıyor :)
  10. Colorist

Termal macun kısmına gelince ben MX-6 kullanıyorum, aldığınız yerden kazınarak çıkan QR kod ile orjinal olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Piyasadaki en iyi termal macundur ( bu konuda Levon benimle aynı fikirde olmayabilir 😁 ) Fan dizilimim de üzerine epey düşülmüş bir sistem, 360mm...
  11. Colorist

Bana da epey sıcak geldi. Contact frame kullanıyor musun ? İşlemcin soğutucu ile verimli şekilde temas etmiyor olabilir. Ben 13900K kullanıyorum MSI Mag coreliquid 360R V2 ile birlikte. Boşta 31-33 C arası Cinebench R23 sırasında da max 92 C oluyor.
  12. Colorist

Apple M2 Ultra işlemcisi tanıtıldı

Herşeyin farkında ve çalışmaya devam eden biri olarak yurtdışına ihracat ve marketing konularına da yoğunlaştığını düşünüyorum :) Çalışmaya devam o zaman kardeşim. Dünya küçüldü, biz de gözümüzü açmamız lazım.
  13. Colorist

Peki, ne konu üzerinde çalışıyorsun ?
  14. Colorist

Durumum çok kötüydü emin ol. Tırnaklarımla kazıya kazıya yaptım. Bahsettiğim şeyi anlamadığının farkındayım. Demek istediğim bu kötü durumu çalışmaya ve kendini kurtarmaya yakıt olarak kullanmalısın. Telefonumu çıkartmayayım dayı 😂
  15. Colorist

Pahalı değil kardeşim :) Ben video düzenleme işlerine başladığımda GTX1050 laptobum vardı. 3 Vardiya çalışırken kendimi geliştirdim dilimi geliştirdim. Şimdi bütün dünyaya bilgim düzeyinde hizmet satıyorum. Ülkede hiçbişey bana pahalı gelmiyor, özellikle işime direkt hizmet eden bu oyuncu...
  16. Colorist

kendinizi nasıl hissediyorsunuz

Ben bir konu açarken içi dolu olsun, okuyan en azından bir bilgi edinsin yada yüzünde bir tebessüm olsun gülsün diye uğraşırken. Başlığa soru yazıp içeriğe " ? " yazılması çok garibime gitti.
  17. Colorist

Bir teknoloji forumunda böyle bir yorum görmek gerçekten üzücü, yine aynı forumda bu cihazlar sadece oyun için değil değer üretip para kazanabiliriz diye bir başlığım vardı. Biz sadece oyun oynadığımız ve kendimizi geliştirmekten uzak " armut piş ağzıma düş " mantığıyla baktığımız sürece her...
  18. Colorist

Dolar 21 TL'yi Geçti!

Çok şükür bugünümüz iyi. Yarın daha kötü olacak :) ama halk geneli (suriyeliler ve vatandaşlık satılmış kişilerle birlikte) böyle olmasını istedi ve tercihini bu yönde yaptı. Bize de çilesini çekmek düşüyor
  19. Colorist

Macbook Air M1 16 GB vs Huawei D16 i7 12700H

Bahsettiğin senaryoda macbook daha mantıklı gibi
  20. Colorist

Öneri Exvega !!! Ben Yandim Si̇z Yanmayin!!

Büyük geçmiş olsun. Ben Goldsit'den karma bi koltuk yaptırdım, geçenlerde sırt mekanizması kitlendi. Aradım ertesi gün yeni bir mekanizma ile servis geldi sıfırlayıp gittiler. Bu tarafta çok memnun bir kullanıcıyım.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.