Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Colorist

Sosyal Medya İstisna Belgesi VS Şahıs Şirketi

Kardeşim hali hazırda bi yerde çalışıyorsan ve ssk yatıyorsa yaptırmana gerek yok. Çoğu bankadan sosyal medya hesabı açıp %15 sabit gelir vergisi ile alabilirsin ödemeni. Yada benim gibi yap ödeme limitini 100.000TL yap, o kadar birikmeden para göndermesin. Dolayısıyla uzun süre düşünmezsin bu...
  2. Colorist

Youtube Kanal ve Şirket İsmi Önerisi?

Adaloji gayet basit görünüyor. Benim Motoloji diye bir kanalım var, insanlar sürekli mitoloji yazıyor, sende böyle bir kısıt da yok :D
  3. Colorist

5090 ile 9950x mi daha mantıklı yoksa r7 9800x3d mi

RTX5090 kullandığın durumda zaten 4K yüksek grafiklerde oyun oynuyor olacağın için 9800x3D yi full performansta kullanman imkansız. Dolayısıyla darboğaz söz konusu bile değil. Hatta son 3 senede çıkan tüm üst seviye işlemciler darboğaz sorunu yapmadan çalışır
  4. Colorist

Yardım Şu mousepadin hangi rengi alınır sizce ?

Valla ikisi de Pembe yada Gri değil ki :D beğeniyorsan ayrı tabi de. Ben ikisini de tercih etmezdim
  5. Colorist

Hepsiburada Kulaklık Almak

ben huawei freebuds pro 3 kullanıyorum. Dediğini henüz tecrübe etmediğim için benim duyduğum en iyisi bu :) teşekkür ettim. WF1000XM5 e ne diyorsun ?
  6. Colorist

Yok dostum zaten markanın satıcısıymış al geç :) hayırlı olsun şimdiden. Ben de kulaklık araştırıyorum bu aralar
  7. Colorist

Şöyle okudum: Iphone alacam Apple Türkiye satıyor ama ben birisi Hepsiburada olursa daha iyi olur dedi diye Apple'dan almaya korkuyorum.
  8. Colorist

S25 Ultra Sızıntı Özellikleri

Dostum telefonun 8K video çekiyor sen niye 1080p yayınlıyorsun ? zaten hareket etmiyorsun "talkinhead" dediğimiz formatta çekiyorsun dolayısıyla 25fps çekebilirsin içeriklerini. Telefonundaki su terazisi özelliğini kullanabilirsin yamuk kayıt almışsın. Bunun dışında ses gayet güzel...
  9. Colorist

Fırsat 7800x3D & 4080 Super Sistem 74999TL GÜZEL FİYAT

5000 Serisinin release edilmesine en az 3 ay var. Türkiye'ye gelmesi hazır sistemlere girmesi vs en az 6 ay. 6 Ay'da 60 tane yeni vergi uydururlar bugün alacağınız sistemi hiç alamazsınız :) o yüzden kaçırmayın güzel fiyat
  10. Colorist

İşlemcim aşırı fazla ısınıyor

Dostum çok güzel rehber olmuş. Teşekkürler Bu imaj senin anakartındaki takma yerlerini gösteriyor buna göre düzenleyebilirsin
  11. Colorist

S24 Ultra Almayın Neden mi?

Hayırlı olsun 👌 Bugünlerde top tier telefonların hepsi aynı kalitede. Sürekli birbirlerini kopyalayıp tekrar edip duruyorlar.
  12. Colorist

S24 Ultra Almayın Neden mi?

S22ultra kullanıyorum, Samsung o açıklamayla çok büyük yeniliklerle geleceğiniz demek istemiş. Ama haklılar ben kendi cihazım ile s24ultra arasında değiştirmeye motive edici hiçbir fark göremiyorum. Bu sadece samsungta değil apple için de geçerli. iphone 13 ile 16 arasında da fark yok.
  13. Colorist

usb bellek ömrü ne kadardır

Kullandığın USB belleğin sitesinde yazma ve okuma ömürleri yazar. Her cihaz farklıdır, tamamen tahmini şekilde 120TB civarıdır ortalama.
  14. Colorist

Bu sistem alınır mı? RTX 4070

Kreatif uygulamalarda DDR5 ile DDR4 arasında %2 bile fark yok :) Siz nerden edindiniz DDR5 tercih etmeli bilgisini ?
  15. Colorist

Albümüm Araf Yayında!

Çalışmaya devam 👍 genellikle beğendiğim bir tarz değil ama heves kırmak istemem.
  16. Colorist

SAMSUNG ODYSSEY MODEL MONİTÖR ALACAKLAR DİKKAT BU KONUYU OKUMADAN ALMAYIN.

Monitörlerde genellikle böyle sorunlar olduğunu gördüm aşağıya yazdım. Yaşayan var mı? diye sormuş aslında :) Hepsini G9'da yaşayanları buldum dememiş. Bizim forumdaki yorumları okuyunca herkesin yanlış anladığını görüyorum. Düzeltmek istedim :)
  17. Colorist

Bu sistem alınır mı? RTX 4070

Merhaba Bu sistem sizin ihtiyaçlarınızı karşılamaz. Intel işlemci gerektiğini biliyorsunuz ancak burda dikkat etmeniz gereken bir konu var. Sonunda F takısı olan işlemciler iGPU içermiyor yani işlemcinin decode/encode etmesi gibi bir durum söz konusu değil. Dolayısıyla işlemci olarak en az...
  18. Colorist

valorant videom nasıl olmuş

Yani basit bir edit gibi duruyor ama oyun videolarında ne kadar komplike şeyler yapıyorlar bilmiyorum :) headshot görüntüleri yan yana koyup fade-in, fade-out yapmışsın genellikle. Bikaç önerim var şu şekilde: - Headshot attıktan sonra silahı rotolayıp ona elektik effecti yada ateş effecti...
  19. Colorist

Steam kullanım oranları

Sistemin temizliğini yaptım, termal macun vs. değiştirdikten sonra steamden anket için paylaşmak ister misiniz uyarısı geldi. Dedim paylaş. Çıkan ortalama bu şekilde, belki bi bakmak istersiniz :)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.