Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Colorist

(laptop)Açıklamadaki modeller veya yeni tavsiyeler için yardımcı olabilir misiniz?

4050 giriş seviyenin de giriş seviyesi bir GPU kesinlikle tercih etme.
  2. Colorist

(laptop)Açıklamadaki modeller veya yeni tavsiyeler için yardımcı olabilir misiniz?

Bu yazdıkların arasından kesinlikle tercihim Lenovo tarafında olur 👍
  3. Colorist

Öneri Mouse önerisi

İkisini de deneyimlemedim ama Re-Dragon yada Red-Ragon mouse daha ferah duruyor. En azından specs yazmış DPI değerini ve tuşlarını. Öteki utanmasa "Mouse" yazıp bırakacakmış
  4. Colorist

Elektronik cihazlar birbirine yakın durursa bozulur mu

Mantıken her elektronik cihaz bir miktar radyasyon saçıyor ama birbirini bozar mı pek emin değilim :) sonuçta herşey iç içe çalışıyor çoğu zaman
  5. Colorist

Koleksiyon

Bilmediğin şey yok senin de.
  6. Colorist

Topladığım Sistem Hakkında Bilgi

Öncelikle hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanıp stres atmanız dileğiyle. Fiyata gelince seni üzmek istemem ama biraz fazla vermişsin. Olsun bu da ders olur sonraki güncellemelerinde daha kapsamlı bir araştırma yaparsın. Veya bir bilene sorarsın :)
  7. Colorist

R5 7500f bösta 90 watt cekiyor

Epey yüksekmiş. Benim 13900K boştayken 3.5-4W çekiyor 😅
  8. Colorist

Low profile klavye önerisi

Ben Logitech MX mechanical kullanıyorum, bi bakmanı tavsiye ederim
  9. Colorist

Sinerji Bilgisayar'dan ürün satın aldım ve maalesef aldığım ürün ayıplı çıktı

Devamını dinlemek isteyenler için ikinci video, dostumuz kesinlikle haklı. Sinerji'nin yaptığı büyük ayıp.
  10. Colorist

3500-5000TL aralığında mekanik klavye önerisi?

Logitech MX Mechanical kullanıyorum. Ne kadar oyun oynuyorsun bilmiyorum ama oyun için de tepki süresi çok iyi. Wireless ve lowkey olduğu için hissiyat harika. Bi bakarsın :) kullanıcı deneyimi bendeki
  11. Colorist

Duyuru Nike, Türkiye'de internet alışverişlerini kapattı. Hayırlı uğurlu olsun :)

Amazon 'da yurtdışı ürünleri artık getirmeyecekmiş
  12. Colorist

EXCALİBUR ALINIR MI ? YAYIN İÇİN UYGUN MU ?

İsmine bayıldığım " KURU CACIK " arkadaşımızın dediği gibi bi bütçe paylaşırsan istişare ederiz
  13. Colorist

Sennheiser accentum plus kulak pedi sorunu

Hiçbişey olmaz. Kulakiçi kulaklık olsa problem büyüktü :)
  14. Colorist

Adobe programları kasıyor

Bakalım integrated GPU ne kadar optimize olacak. Umarım iyi çalışır :) Intel'in en iyi olduğu nokta bu yıllardır
  15. Colorist

Duyuru Yurt dışı Alışveriş yasası 21 Ağustos'ta yürürlüğe giriyor

Ben aldığım malzeme gelsin Aliexpress'i siliyorum telefondan 😂 Sadece bu da değil, amazon.com.tr 'de yurtdışından getirdiği ürünlerin satışını direkt olarak durdurmuş. Benim 10 alışverişmden 7 tanesi y.dışı siparişiydi oradan da. Türkiye'de olmayan malzemeler. Artık kil topraktan yapıcaz kendi...
  16. Colorist

Öneri 30-35 B TL arası yayıncı bilgisayarı önerisi

Valla ne diyim bilemedim. Zaten o fiyata alacağın sistem ısınmayacağı için extra soğutmaya ihtiyacın da olmayacak. Kişisel tavsiyem alabileceğin en yüksek kombinasyonu al kasanın şekline bakma. İçeriğini çek yada yayınını aç. Baktın takipçin çok hızlı artıyor insanlar seni seviyor, zaten para...
  17. Colorist

5950X sistem kaç yıl kullanılır?

Eğer ki GPU odaklı renderlar alıyorsanız Davinci Resolve, Blender gibi fazlasıyla yeterli olacak. CPU odaklı render aldığınız durumda da 5950x gayet güzel bir işlemci ancak bikaç benchmark sitesinden en yeni çıkan işlemcilerin performans farkına bakıp. Bu kadar hız bana ne kadar para...
  18. Colorist

Instagram’a Erişim Engeli Getirildi!

Ceza keserken çok rahat kesiyorlar influencerlara reklam yazmamış diye. Şimdi instagramda işini gücünü yürütenlerin zararını da karşılayacak mı devlet acaba ?
  19. Colorist

Adobe programları kasıyor

Ha dostumuzun yazdığıyla aklıma geldi kusura bakma, umarım alışverişini yapmamışsındır dostum. Sakın ola KF işlemci de alma :)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.