Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Colorist

Yardım Bakmadan 10 parmak yazamıyorum

Teşekkürler iyi dileklerin için 👍 çalışmaya devam, bu arada hızlı yazmak senin için neden bu kadar önemli
  2. Colorist

Bu arada ben de şimdi girdim test yaptım 65 çıktı :) ama bugün klavye değiştirdiğim için daha alışamadım. Tam boy klavyeden %75 klavyeye bir günde geçilmiyormuş. Yine de fena değil
  3. Colorist

Video Sınırsız Oyun Keyfi İçin Yeni Asus ROG Falchion Ace

çok bakındım buna da F keys olmadığı için tercih etmedim. Ama sonunda aradığım sessiz low key klavyeyi buldum - aldım. Video için teşekkürler brocum
  4. Colorist

Düşmeden hızlı koşamıyorum gibi bi başlık olmuş ✌ Herşeyin çözümü devamlılık ve pratik
  5. Colorist

Soru Hangi Laptop Daha fazla performans verir?

4050 yi gözünüzde büyütmeyin, en düşük seviye kartlardan bir tanesi klasmanında. 3060 ile aynı diyebilirim, burda işlemci faktörü devreye giriyor. 13th nesil i5 11nci nesil i7 den çok daha güçlü.
  6. Colorist

Nereleri Ziyaret Ettin?

Benimki baya az duruyor ama bu illerin hepsinde en az 1 gün konakladım ve gezdim :) otobüsle geçtiklerimi veya motosikletle durakladıklarımı saymıyorum.
  7. Colorist

hangi monitörü alıyım

Link Removed En tercih edilesi bu gibi duruyor. 1080p alacaksan 27" alma, pixelleri sayıyorsun. Şahsen ben 24" 1080p monitörde bile pixelleri görebiliyorum. 27" min 1440p olmalı İşim gereği 3 monitör kullanıyorum 4K 27" 1440p 27" 1080p 24" Direkt olarak bunların hepsine hergün bakan biri...
  8. Colorist

LGBTQ Onur Ayı!

Hadi bakalım herkesin sevdiği bir muhabbet çıkmış ortaya. Bir colorist olarak renkli ayımızı kutluyorum :D
  9. Colorist

Gündeme düşen hesap

Kuyuya taş atan deli.
  10. Colorist

Bilgisayar nasıl çalışır ?

Selam arkadaşlar, Sörf yaparken mükemmel bir videoya denk geldim ve sizinle paylaşmak istedim. PC bileşenleri nasıl çalışır, ne nasıl işlenir hepsini detaylı şekilde animasyonlarla anlatmışlar. Büyük emek var
  11. Colorist

Duyuru Hazır Olun Yeni Canavar Sistem Yolda

RTX3080, i7 13700K 19000K bütçe. Büyük girdim farkındayım ama fikir fikirdir :D
  12. Colorist

Age of empires 4 donma sorunu

Muhtemelen oyun içindeki bir bug senin donanımınla tetikleniyordur. Bana da witcher 3 oynarken oluyordu sürekli, ne zaman sign seçme menüsüne girsem ( combat esnasında ) oyun tamamen donuyordu :) Sign büyülerini 1 2 3 4 ' e atamıştım menüden öyle bitirmiştim oyunu, yoksa oynanacak gibi değildi.
  13. Colorist

ikinci turu kim alır

Sinan Oğan AKP veya KK desteklese bile o adam da AKP'den ve MHP'den çok fazla oy aldı. İkinci tur'da o söyledi diye kimse akpartiyi bırakıp KK'ya oy vermez. Belki Mansur veya İmamoğlu olsa verirlerdi ama bu güne kadar RTE , KK'yı çok itibarsızlaştırdı günümüze kadar. Akp seçmeni günümüzde...
  14. Colorist

Yardım RTX 4090 sistem için 1000W PSU yeterli mi?

Hiçbişey kaybetmezsin :) zaten ekran kartı içinden kablo çıkıyor. PSU'dan çıkan 288W kablolardan 2 ayrı kablo ile besleyebilirsin. ( GPU yazan kablolar ) Yeni bişey almana gerek yok.
  15. Colorist

i7 13700kf için sıvı soğutma önerisi

Sen bilirsin :) ben almadan önce Levon'a da danışmıştım o da zaten naletbebe videosunda rtx4090 + i9 13900k üzerine de msi takmış. Para senin, i9 13900K + MSI 360R V2 alacağına, i7 KF alıp daha pahalı bir soğutucu almayı tercih ediyorsun aynı bütçe ile. Karar da senin.
  16. Colorist

Yardım RTX 4090 sistem için 1000W PSU yeterli mi?

Yeni bişey almana gerek gerek yok dostum, yeterli olacaktır.
  17. Colorist

Onu tercih etmiyor demekki :D i9 13900K üzerine taktım diyorum, ilgilenmedi bile. İlla çok para harcamak istiyor
  18. Colorist

Öneri Hangi PSU'yu almalıyım?

Yıllardır yalnızca FSP kullanıyorum, şu anda da Hydro G pro 1000w var. Zaten malzemeyi alınca kalitesini belli ediyor :)
  19. Colorist

Urfa'da Şaibe!

Yine bir akparti yolsuzluğu videosu :) hiç beklenmedik bişey değil. Her seçim gördük bunları
  20. Colorist

Msi Mag coreliquid 360R V2 öneririm 👍🏻 tam bir fiyat performans. Ama V2 olmasına dikkat et ilk seride baya problem yaşayanlar olmuş. Not : ben i9 13900K üzerinde kullanıyorum.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.