Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Colorist

Kasanızın Özellikleri ve Fotoğrafı

Aletler müthiş, bu arada benim ekran kartım eski yada bunlar gibi havalı durmuyor diye düşünmeyin. Maksat eğlence olsun :) Yoksa 4090 sıvı soğutmalı arkadaştan sonra konuyu kilitlememiz gerekiyordu.
  2. Colorist

Çabuk işlemcinin üzerine Nazar boncuğu görseli koy. Teker teker sönecek yoksa fanlar, ben meshul değilim.
  3. Colorist

Siyasetten biraz uzaklaşalım diye ufak bir konu açıyorum. Herkes kasasının özelliklerini ve fotoğrafını paylaşsın, yorumlayalım. Not : Uzun uzun Powersupply, Bluetooth dungle falan değil de. CPU, GPU, RAM ve Anakart ( Belki bide Monitör ) Sen neden paylaşmadın diye soracak arkadaşlara post'un...
  4. Colorist

kasa için fan önerisi

çok güzel öneri aslında. bütün kasadaki fanları bu noctua ile değiştirsem mükemmel olur :D
  5. Colorist

Asus RTX 4070 TI Rog Strix OC Edition

Umarım bulursun dostum, bende RTX4090 istiyorum 30K civarı fiyata Suprim X Liquid ama bulamıyorum
  6. Colorist

Türk Bayrağını Ayaklarıyla Çiğnediler

Bu arada bu paylaşımları forumlarda yapmak için para mı alıyorsunuz ? @JOKER Çünkü gerçek olduğunu bilmediğiniz bir yalan haberi yaymak mantıklı bir davranış bile değil
  7. Colorist

Türk Bayrağını Ayaklarıyla Çiğnediler

Kaynak ; Akparti'nin gazetesi Sabah. Yine yalan yanlış haberlerle karalama peşindeler :)
  8. Colorist

Sağ gözüm baskın valorantta hangi eli kullanmalıyım?

Normalde hangi elinle yazıyorsan o mouse elin olmalı :) bunun göz ile alakası yok. Beyin zaten iki gözün gördüğünü match ediyor.
  9. Colorist

Yardım PC birden yavaşladı (Format çözmedi)

Yorumlar mı silindi acaba ? ben yalnızca senin postlarını görüyorum @Yavuzkagan42
  10. Colorist

DevOps Nedir?

Yazı için teşekkürler, DevOPS için uzun süredir kurs alıp lisansını alan bir arkadaşım var. Onlarca firmaya başvurdu ve Türkiye'de olduğu için hiçbir mülakattan olumlu sonuç alamadı. ( Remote olarak da hiç bir firma çalışmak istemediğini belirtti ) Türkiye içinde yapmak çok zor bir meslek. Eğer...
  11. Colorist

Kemal Kılıçdaroğlu Speedtest.net'e Reklam Verdi!

AKP'nin bişeye vaad vermeye hakkı yok zaten. Ne dese karşılığında " 25 YILDA YAPSAYDIN ? " der geçeriz. En azından görünürde güzel görünen bir vaad. Tutmazlarsa onu da göndeririz
  12. Colorist

siyasete hoş geldin

AKP gelirse; 25 yıldır nereye geldiysek o devam eder. Ekonomi çöker, dünya bizi ciddiye bile alacak gözle bakmaz. Arapların, Rusların ve bize ekonomiyi güzel göstermek için para yardımı yapan kim varsa yanında el pençe oluruz. Bütün parası değerli ülkeler için yağmalanıp ucuz alışveriş yapılacak...
  13. Colorist

Bu bilgisayarlar sadece oyun için değil! Üretelim

Toplamda da 7 yıldır freelance iş yapıyorum bunu yaparken tam zamanlı bir işte çalışıyordum, son 3 senedir yalnızca homeoffice olarak çalışıyorum. Kısacası mümkün tabiki :) ama freelance çalışmak demek kolay para kazanmak demek değil. Bir iş belirleyip bu alanda eğitim alıp önce ek gelir...
  14. Colorist

Herkes masaüstü fotoğrafını paylaşsın

En sıkıcısı benimki sanırım :D
  15. Colorist

Yeni Hazır Sistemler Yolda :)

Valla bu sistemlerin özellikleri her geçen gün düşüyor artan dolar kuru yüzünden. Yaşanan enflasyonun çok altında kalınca dolar kuru markalar da kendi kafasına göre bir kur belirleyip onun üzerinden fiyatlandırıyorlar.
  16. Colorist

İyi Bayramlar ModArt Pc Forum

Herkese sevdikleriyle sağlıklı bir şekilde nice bayramlar geçirebilecekleri bir gelecek dilerim. Siyaset konuşmaya gerek kalmadan, herşeyin olması gerektiği gibi olduğu bir Türkiye.
  17. Colorist

Forumun Yeni Teması Çok Güzel Olmuş

Admin çalışıyor. Hem de çalmıyor.
  18. Colorist

FSP Hydro 750W Full Modüler PSU Hakkında İncelemesi Gelsin Mi?

Edit programı olarak Davinci Resolve kullanabilirsin, sitesinden orjinal ücretsiz versiyonunu bulabilirsin. https://www.blackmagicdesign.com/products/davinciresolve
  19. Colorist

FSP Hydro 750W Full Modüler PSU Hakkında İncelemesi Gelsin Mi?

Ben de aynısını kullanmıştım, şimdi 1000w olanını kullanıyorum. Kesinlike premium kalite malzemeler :) içerik oluşturma konusunda fikir danışmaktansa sana uygun olan herşeyi çek. Zamanla içeriğin oturacak ve ne istediğini, sana neyin uygun olduğunu bulacaksın. Bu süre zarfında da video...
  20. Colorist

Youtube'a merhaba

Hayırlı olsun, ama en azından bikaç video yükledikten sonra bildirseniz daha iyi olurdu. Bomboş kanalı mı inceleyeceğiz ?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.