Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Colorist

ATATÜRK'ün Sözleri ve CHATgpt

Günümüzde neredeyse hepsi temenni olarak görünüyor.
  2. Colorist

Deprem Dayanışma YouTube Ortak Canlı Yayını

Emeği geçen herkesin eline sağlık.
  3. Colorist

FSP Hydro PTM Pro ATX 3.0 1200W PSU nasıldır?

Marka olarak top rated diyebilirim. ben de FSP Hydro G Pro kullanıyorum 1000w olanını. Eline aldığında bile premium bir malzeme olduğunu anlıyorsun :)
  4. Colorist

Ayda 20.000 Dolar Kazanan Bir Web Sitesi Oluşturmak İçin Ne Yapılır?

Süper içerik olmuş brocum, eline sağlık. Ama başlık dolandırıcı oltası gibi duruyor :D
  5. Colorist

ATATÜRK Köşesi Açıldı!

Arkadaşa katılıyorum. Önce bir yolsuzluk konusu açsaydık ve sonuçlarını tartışsaydık daha mantıklı olabilirdi
  6. Colorist

Steam Dev Oyunlara Dev Zam❗️

Ben önümüzdeki 15 senede oynayacağım bütün oyunları yavaş yavaş toplamıştım indirimlerde. Gururluyum :) zaten çok oyun oynayamıyorum
  7. Colorist

Şu Anda Ne Dinliyorsunuz?

Kafamı.
  8. Colorist

Max. 30.000TL Telefon

Ben 512gb s22 ultra kullanıyorum. 128GB versiyonunu bütçenin bi tık üstüne bulabilirsin, kesinlikle tavsiye ederim
  9. Colorist

Yaşadığım mağduriyet

Benim ekran kartımda sorun vardı, 2 kere geri alıp sıfır ürün gönderdiler. Üzerine istersem ücret iadesi de yapabileceklerini belirttiler. Bir de NZXT sıvı soğutma almıştım, problem vardı geri gönderdim direkt ücret iadesi yaptılar. diğerlerini bilmem ama itopya garanti müşteri iletişimi...
  10. Colorist

Steam Dev Oyunlara Dev Zam❗️

Ben ucuz olmasına şaşırıyordum :) Hadi bakalım hayırlı olsun
  11. Colorist

❗️4090 Tİ Görüntüleri Sızdırıldı❗️

48gb çok güzel, bekliyorum hadi bakalım :)
  12. Colorist

Soru Hangi kitaptan başlayacağıma karar veremiyorum

Soldan sağa :)
  13. Colorist

Rog strix RTX4080 almaya değer mi?

Asus TUF'da Vapor chamber teknolojisi var soğutma için Palit gamerock'da bulunmuyor. Asus daha serin çalışacaktır.
  14. Colorist

ModArt M9 Sistem Driverları

Geride kalmayanlar da bizi bulmuş demekki :) saygılar. Şahsen bilgisayarımla home-office para kazanan birisi olarak en ufak problem bile bir iş gecikmesine veya aksamasına sebep olabiliyor. En güncel donanım ve en stabil çalışan sistem her zaman tercihimdir.
  15. Colorist

Açıkçası halen kurup test etmedim, çevrem genellikle editör, colorist, görsel effect sanatçısı networkten oluşuyor. Kreatif tarafta halen driverların düzgün çalışmaması sonucu ekran kararmaları, donmalar veya glitchler yaşanıyor windows 11 tarafında. Ben hem pc hem laptopta win10 kullanıyorum...
  16. Colorist

Windows 11 halen optimizasyon problemleri yaşıyor. Neden onu önerdin dostum ?
  17. Colorist

Duyuru Beklenen An Geldi! ModArt M9 Sistem geliyor 🥰

Stok sıkıntısı yok demek sonsuz demek değil tabiki :) muhtemelen 24 saat içinde bitecek bir stok miktarı olacak. Uzun süredir satıcılardan hazır sistem gelmedi, bekleyen çok fazla kişi var. Bununla birlikte @ModArt Levon 'un kendi cebinden finanse ettiği ve gümrük süreçlerini yönettiği bir...
  18. Colorist

Herkes için hayırlısı olsun, umarım ihtiyacı olanlar faydalanır heyecanla bekliyoruz.
  19. Colorist

Sizce 2. El rtx 2060 alınır mı?

Alınır dostum niye alınmasın, önce testleri yapacağın bir yol bulmayı dene.
  20. Colorist

Yok ki bi youtube kanalımız stok geldiği gibi arasınlar 4090'ın hazır desinler :D

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.