Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Colorist

Logitech G502 hero nasıl

2 senedir kullanıyorum, üstündeki extra tuşlar ve DPI jump olayı çok kullanışlı. Bugün bozulsa yine gider G502X Plus Wireless alırım :)
  2. Colorist

Video Uygun Fiyatlı Canavar Monster ABRA A5 V17.2

Çok uzun süredir sadece Monster laptop kullanıyorum. Şuan 21.8 T7 Tulpar var. RTX3070 Max-P 140W TDP i7 11800H 32gb ram 16+16 2TB M2 ssd 1+1 17 " 1440p %100 srgb 165hz monitor Günlük işlerimi ve mobil olmam gereken heryerde yarı yolda bırakmadan yüksek performans veriyor. Keşke bir ay daha...
  3. Colorist

Öneri Hangi termal macun markasını kullanıyorsunuz?

mx 5 bitirdiler, mx6 geliyor.
  4. Colorist

KIOXIA EXCERIA G2 1TB NVMe M.2 SSD - ITOPYA

GB başına düşen fiyat 1.15TL ye denk geliyor, bence tam bir fiyat performans. Düşünen, ilgilenen kaçırmasın Link Removed
  5. Colorist

PUBG böyle hata veriyor?

Ekran kartı driverını güncelle bir öyle dene bakalım. Bazı güncellemelerde oyun saçmalıyordu bende de. ( Oyundan kaynaklıydı genellikle )
  6. Colorist

PUBG böyle hata veriyor?

Oyundan atıp mı böyle yazıyor yoksa hiç açılmıyor mu ?
  7. Colorist

Deformeli sıvı soğutma kullanılır mı?

Yok dostum, öyle bi sıcaklığa maruz kalmıyor alet. Sen yine de bağladıktan ve kullanmaya başladıktan 2-3 ay sonra bi kontrol et Malzemen hali hazırda pahalı bir alet olduğu için kenara ayrılsın istemem, ama gösterdiğin şeylerden hiç problem yaşayan duymadım.
  8. Colorist

Deformeli sıvı soğutma kullanılır mı?

Boşta bi çalıştır pompada ve radyatörden sızıntı yoksa kullanılabilir, 1-2 saat test et dostum
  9. Colorist

yakın zamanda izlediğiniz en iyi sinema film nedir?

Biraz eski kalacak ama yeni izledim " Shutter Island " harika bir filmdi.
  10. Colorist

Display Driver Uninstaller

Zaten NVIDIA'da temiz kurulum seçeneği var. Buna neden ihtiyaç duyuyoruz ?
  11. Colorist

BotNet Kurbanı Mısınız ? [ Öğrenin ]

Belirttiğin lokasyonda " Winsmsfi " yok. Ne olacak ?
  12. Colorist

Hangi ünlüyle 1 gün vakit geçirmek istersiniz?

Yerli Kadın : Türkan Şoray ( muhtemelen onu dinleyip öğrenebileceğim çok şey vardır ) Erkek : İlber Ortaylı ( büyük hayranıyım. ) Yabancı Kadın : Ana de armas ( böyle oturup izlemek için ) Henry Cavill ( muhabbet güzel olurdu )
  13. Colorist

Soru Hangi depolama ürününü tercih ediyorsunuz?

İş gereği bir sürü alan kullanıyorum. Kimisi çalışırken hızlı olması için kimisi depolamadan iş akışına hızlıca geçebilmesi için. Bu yüzden hiçbir şekilde hard disk yok. Olanlar da şu şekilde HP EX950 2TB M.2 ( Çalışma alanı ) Samsung 860 QVO 1TB ( Drive alanı ) Samsung 870 QVO 2TB ( Depolama -...
  14. Colorist

Ram frekansını yükseltince sistem açılmıyor

CL değeri voltaj değeri değiştirmeden 3600 dene. Anakart lehim kalitesine bağlı olarak sana bazı hızları sunamayabiliyor. Ben 4 kanal 3600MHZ 16x4 ram kullanıyorum. Eski anakartım MSI B450 Tomahawk Max 'da 4 kanal ram'i 3533 mhz de boot edebiliyordum, şimdi kullandığım anakart X570 Asus TUF...
  15. Colorist

3600 Mhz olarak dener misin bi ? bide 2 kanal ram'i nasıl taktın anakarta ? 4 kanal mı yoksa ?
  16. Colorist

Çözüldü Bilgisayarım uyku moduna girmiyor

Üstüne kahve döküldü de uykusu mu kaçtı acaba ? Şaka bi yana uyku modunda bırakmak isteyen birini ilk defa gördüm, sebebini öğrenebilir miyim ?
  17. Colorist

XMP açık olduğuna emin ol dostum, 3200mhz default seviye
  18. Colorist

Foruma yeni geldim

Herkes sakin olması gerektiği konusunda sakin olabilir :geek: yok yahu kızacak bir durum yok

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.