Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Colorist

Rehber Uygulama YouTube Pro v14.0 | Vanced Alternatif!

Güvenilir mi ? Sonuçta google hesabımızın şifresini giricez :)
  2. Colorist

Foruma yeni geldim

Hoşgeldin, grafik tasarım ile ilgili bir iş yapıyor musun şuan ?
  3. Colorist

Soru QP Bilişim Güvenilir midir? Deneyenler önerir mi?

2 sene önce bütün parçaları oradan sipariş verip toplamıştım ertesi gün kargoya verdiler ve 1 günde elime ulaşmıştı, paketlemesi vs. sorunsuz ve iyiydi. Parçalarda bir problem yaşamadığım için bir daha muhattap olmamıştım kendileriyle :)
  4. Colorist

Levon'u hiç böyle görmediniz.

Let me tell you somethin man @ModArt Levon Dipnot : Sadece benziyor ama yine de çok komik. İşin garibi sesi bile benziyor adamın. Belki de odur ne dersiniz :ROFLMAO:
  5. Colorist

Hayat nasıl gidiyor ?

Valla benim tarafımda herşey stabil. İş geliyor çalışıyorum, uykumu alınca uyanıyorum. Çok şükür aç değilim açıkta değilim. Sürekli yeni birşeyler öğrenme çabası içerisindeyim, bunları işime entegre etmeye çabalıyorum. Yarışmacı dostlarıma başarılar dilerim.
  6. Colorist

Tanımadığım bir kızla nasıl sohbete başlayabilirim? (BİTTİ)

Yapıştır gitsin, boyna ekran kartı mı konuşucaz. Burda mevzu derin
  7. Colorist

Intel socket 1851 meteor lake

Gün sonunda sadece oyun oynayanlar için AMD her zaman güçlü bir opsiyon oluyor. Bugün RTX4080 gücünde RX7900 neredeyse %40 daha ucuz. Keza 13900K gücünde 7950x de Intel'den daha ucuz ve performansları çok benzer. AMD kullanıcı dostu, NVIDIA ve INTEL tuzum var diyip elinde hıyar olanı çarpma...
  8. Colorist

Intel zengin işi. Zaten 12900K kullanıyorsan 13e geçmezsin. Ben nasıl DDR4 desteği sundular merak ediyorum :D Piyasadaki kendi işlemcilerini kullansın diye diğer firmaları tehdit mi etmediler, AMD'ye yok yere karalama mı yaptırtmadılar. Ne ararsan var ama işlerini de iyi yapıyorlar. Bu 13th...
  9. Colorist

Ben Levon'un son incelediği MSI anakart ile 13900K siparişi verecektim DDR4 ramleri de kullanmak için ama yeni seriyi beklemek daha mantıklı.
  10. Colorist

Zaten bekliyorduk bu durumu, 10nm olarak çıkarttı 13th nesili. Artık çip üzerinde yer kalmadı iyileştirme yapılacak. Sıcaklık yükselmesinden de çok rahat gözlemlenebiliyor. Üretim sürecinin 7nm veya altına düşmesi gerekiyordu, soket değişimi kaçınılmazdı :)
  11. Colorist

İnceleme iPhone 14 Pro Max

Hayırlı olsun, en mantıklısı yurtdışından almak. Yoksa apple Türkiye bizim milletimizi çok fena düdüklemeye çalışıyor. Samsung S22 Ultra 512gb 1500$ ( USA ) Fiyatı iken Türkiye fiyatı > 1720$ Iphone 14 Pro Max 512gb 1500$ ( USA ) Fiyatı iken Türkiye fiyatı > 2790$ Özelliklerin çoğu Türkiye...
  12. Colorist

Razer Cynosa V2 İyi midir?

Selam dostum, Lite modelini 1 yıldır kullanıyorum. Sonuç bu (Evde kedi olunca tüy kaçınılmaz oluyor :) ) Klavyenin taban malzemesi çok iyi, epey sert ve sağlam bir klavye ama tuşlar soyuldu gördüğün üzere.
  13. Colorist

4000₺ monitör önerisi

Bu forum bu seviyede iletişim kurmak için değil. Lütfen birbirimize saygılı olalım, konu kilitlenmiştir.
  14. Colorist

Intel i9 13900K füze gibi

Hayırlı olsun dostum, " ben aldım " demek yerine kullanıcı deneyimi vs. yazsan daha iyi olabilirdi. Umarım yazı sonunda tatmin olmuşsundur :)
  15. Colorist

gaming.gen.tr 'den alışveriş yapmayın !!!!!!!

Itopya, Gaminggentr, Sinerji bunların hepsi uygun bir sistem sattığında siparişleir yetiştirmek için canla başla sistem topluyorlar :) hepsi hazır durmuyor. Burdan alışveriş yapmayın falan diye karalamaya gerek yok hiçbirini. Ha bir sorun yaşarsın arkasında durmazlar vs. tamam ama sen telefonda...
  16. Colorist

Rehber USB Bellek Güvenli Olarak Çıkartılamazsa Yapılması Gerekenler

Ben onu kullanmadığımdan emin olduğum her an güm diye çekiyorum :D USB, Harici SSD farketmiyor
  17. Colorist

Sizce Asgari Ücret Ne Kadar Olmalı?

Asgari ücreti artırmak çözüm değil. Güncel asgari ücretle alım gücünün artırılması gerekiyor. Bu tarıma, teknolojiye, eğitime destek ile olur. Oturup 6 ayda bir asgari ücrete zam yapalım şeklinde olduğunda bu direkt olarak enflasyon yaratıyor ve asgari ücret kadar herşeyin fiyatı artıyor...
  18. Colorist

Sistemim Hazır ! İşte Fotoğraflar

Hayırlı olsun, cidden baya ucuza getirmişsin nasıl oldu ?
  19. Colorist

Sistemim Hazır ! İşte Fotoğraflar

Hayırlı olsun dostum, specs de yazarsan güzel olur :)
  20. Colorist

İsyanım Var Ulan dediğiniz şeyler neler?

Bi motosiklet vardı. Suzuki SV650A 28.000 fiyatı vardı sıfırının bende de sıfırı 20.000 olan bir motor vardı. Diyordum ki seneye paramı biriktirir alırım bunu binerim üstüne vurarım kırbacı. 226.900 ₺ oldu bugün. Hayal oldu diyebilirim :) hoş bugün alacak param var ama Freelance çalışınca size...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.