Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Schizophrenic

İçimi Güzel ve Kafayı Çok Yormayan Alkol Önerisi

Bir tık kahve seviyorsan , içimi en güzel en aromatik alkollerden birisidir sheridan's Tatlı acı notaları aynı anda yakalamak , damağa vuran baharatları hissetmek istiyorsan jagermeister bu iki likörü denemeni tavsiye ederim tam istediğin tarzda , ancak fiyat konusunda çok ucuz olduklarını...
  2. Schizophrenic

Öneri Exvega !!! Ben Yandim Si̇z Yanmayin!!

Bir avukat arkadaşım aracılığı ile firma bilgilerini kullanarak , firmanın bulunduğu bakırköy cumhuriyet başsavcılığına nitelikli dolandırıcılık suçu maddesi üzerinden dilekçe yazıp firmaya iletişim numaraları üzerinden yönlendirdim.
  3. Schizophrenic

Öneri Exvega !!! Ben Yandim Si̇z Yanmayin!!

Geçmiş olsun bu firma ile ilgili postum vardı , ben işimi savcılığa suç duyurusu dilekçesi ile çözdüm , şu süreçten sabırlar dilerim.
  4. Schizophrenic

Fiat Albea'ya Akü Önerisi Yapabilir Misiniz?

Amasya için malesef :(
  5. Schizophrenic

Hangi ildesiniz bilmiyorum ama , varta sitesinden bulunduğunuz ildeki bayi bularak iletişime geçip ellerinde 2023 olup olmadığını teyit edebilirsiniz , internet fiyatından daha uyguna da almanız mümkün bu şekilde , eğer ankara da iseniz direk yardımcı olur yönlendirebilirim :)
  6. Schizophrenic

2023 üretimi göndereceklerini tahmin etmiyorum ancak varta tercih edebilirsin .
  7. Schizophrenic

Yardım Fanlar, fan kontrolcüleri ve RGB çoklayıcılar

Merhaba ; 1- Anakartın üzerinde 3 pin argb girişine çoklayıcı yardımı ile takabileceğin her türlü markanın fan , led , vs herneyse çalıştırabilirsin ve anakartın desteklediği yazılım ile bunları tek bir seferde kontrol edebilirsin . 2 - Bir önceki soruna cevap verdiğim gibi argb girişi olan...
  8. Schizophrenic

Tuf Gaming Monitör Tavsiye

Evet arkadaşlar tahmin ediyorum görmediniz o yüzden bir yorumda bulunmadınız ama , ben kararımı va panel VG27AQA1A ' de kıldım ve aldım :) - Şu anlık memnunum monitörde birçok yönetim aracı mevcut deneyerek yorumlayacağım ama 2k ' nın kalitesi bir başkaymış fhd'den sonra - Vatan bilgisayardan...
  9. Schizophrenic

Tuf Gaming Monitör Tavsiye

Arkadaşlar herkese merhaba ; mevcutta 27'' curved va panel 144hz monitör fhd monitör kullanıyorum , 2k ya geçiş yapmak için bu iki seçenek arasında çok kararsız kaldım. 1. Seçenek ; Link Removed 2. Seçenek ; Link Removed - Genel kullanım amacım ağırlıklı fps oyunları arada film , video...
  10. Schizophrenic

Ex Vega Oyuncu Koltuğu Pişmanlıktır.

Evet kendi söküğümüzü bir nebze diktik :) Sırt mekanizması hawk ile , tekerler ve amortisör xdrive ile yeniledim bu arada class 4 amortisör kullandım , üzerinden çıkan ise class 2 idi yani o kadar kalitesiz malzeme kullanmışlar.
  11. Schizophrenic

İşte bir musibet bin nasihat olayı oldu , gören arkadaşlar buna göre değerlendirin. Bu arada firma bütün siparişleri toplayıp , fason üretim yaptırtıyor bir başka firmaya bu yüzden kargo süresi vs çok uzun oluyor.
  12. Schizophrenic

Hayalimdeki 175.000 TL’lik sistemi topladık

Hayırlı uğurlu olsun güzel para harcanmış , ne amaçla kullanılacaksa kullanılsın keyfiniz bol olsun
  13. Schizophrenic

Herkese Merhaba arkadaşlar ; Eşim doğum günüm için ex vega firmasından vesta model oyuncu koltuğu siparişi vermişti , ancak bırakın doğum günümü , koltuk savcılık dilekçesi ile 48 gün sonra geldi , yanlış duymadınız en son savcılığa nitelikli dolandırıcılık suçundan dilekçe yazıp işleme almadan...
  14. Schizophrenic

Hangi Ekran kartı Markasını Tercih Ediyorsunuz ?

Bende amd diyenlerdenim , 4 senedir 3 farklı amd kart kullanım hiç bir yazılım ve performans sorunu yaşamadım , fiyat performans olarakda gayet uygun bir marka , tabi nvidia seveni ve fanı bir hayli fazla özellikle ilk kez sistem toplayacak olanlar sıfır amd parasına 2. el nvidia tercih...
  15. Schizophrenic

Her Yüzeye Tutunan Kulaklık Standı MasterAccessory Gem

Şu cama çok yakışırdı değil mi @Cooler Master Türkiye :D:love:
  16. Schizophrenic

Logitech G435 Problem yaşıyorum !

bir telefona bluetooth ile bağlayarak denedin mi ? , bazen bende de kesilmeler oluyor ara ara dongle sök tak yapıyorum ve tekrar bağlantı kurup düzeltiyorum
  17. Schizophrenic

Yeni Cooler Master TD500 MESH V2 Satışa Çıktı!

TD500 kullanan biri olarak , birçok eksikliğini v2 modelinde gidermişler Artıları ; - Psu cover ve alt toz filtresi - Ön cam vidaları kaldırılmış - Type-c girişi - Ön tarafta bulunan coolermaster logosunun yeni şekli - Fan çoklayıcı ile birlikte gelmesi - Kullanılan fan kablolarının beyaz...
  18. Schizophrenic

Protein Tozu Önerisi 550TL

Dostum bir önceki post ' da yazdıklarımın haricinde hiç birisi orjinal değil ve bu üretimi yapabilecek yatırım ve ekipmana sahip değiller , bunu sana şöyle örneklendireyim en kaliteli sayılabilecek peynir altı suyu ile elde edilen 2 kg izole protein tozu için ortalama 300 kg ham peynir altı suyu...
  19. Schizophrenic

Protein Tozu Önerisi 550TL

Merhaba ; Ne yazık ki içlerinden sadece bütçeni göz önünde bulundurulduğunda hardline önerebilirim , diğer markaların hepsi merdiven altı üretim , paylaşılan değerler doğru değil bu fiyata mümkün ' de değil şekerli milkshake içersin temiz bir kas kazanımı sağlayamaz bundan ' da ziyade yağ...
  20. Schizophrenic

Caribou'da geçerli bedava kahve

Turkcell platinum kullanlar ile bizce uygulaması için geçerli bir durum herhalde baktığım kadarı ile arkadaş ' da kendi hakkını veriyor galiba

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.