Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Schizophrenic

Atatürk'e Saygısızlık Yapan AIHL'li Genç

Yıllardır böyle şuursuz tipler arada çıkmakta , cahil diyemeceğimiz herşeyin farkında olduğu bir yaşta , ancak yetiştiği aile büyüdüğü ortam böyle adice , şerefsizce hareketler yapmasına zemin hazırlamış. Üzülüyorum gerçekten , seversin sevmezsin ama bir ülkenin kurucusuna somut olarak tarih...
  2. Schizophrenic

Ekran kartı montajı

Şu görsel sana fikir verir , psu koruma kapağı var ise kasan ' da onun ile ekran kartının uç noktasına yerleştirerek kullanabilirsin Gösterdiğin kablo ise 5v 3pin argb kablosu olarak gördüm , monitöre ise sinyal gitmiyor ekran kartı montajını ve kablo bağlantını tekrar kontrol etmeni öneririm
  3. Schizophrenic

Savaş Cebeci Dayak Yedi!

Kocaman adamların düştüğü duruma çok yazık Savaş cebeciyi ilk youtube videolarından bu tarafa takip ederim , ilk başlarda bilimsel açıklamaları teknik konuşmaları ile fark yaratmıştı ne yazık ki sosyal medya bir süre sonra insanın karakterini kişiliğini de değiştiriyor olsa gerek ki kibir dolu...
  4. Schizophrenic

Rehber Pc & Çalışma Masası altına halı tavsiyesi

Uzun süredir kullandığım masa altına bir halı almak istiyordum , ancak istediğim ebatta ve görselde bulamıyordum biraz araştırma sonrası '' Kuzgun Home '' isimli firmayı buldum , instagram üzerinden iletişime geçtim istediğim görseli ve ebatı ileterek üretimini çok kısa bir sürede yapıp tarafıma...
  5. Schizophrenic

Rehber Paslanan Debriyaj, fren pedallarını boyamak

İnce detayları büyük zevkler , seviyorsun bu işleri gayet te güzel olmuş güle güle kullan :)
  6. Schizophrenic

Sleeved kablo

Bu arkadaşlar sleecved kablo yapıyor hazırda satıyor , daha uygun maliyet ile temin edebilirsin https://www.n11.com/magaza/modifiyemalzemecisi
  7. Schizophrenic

KOL GİBİ Vallahi 🤬

Ne yazık ki fiyatlar el yakıyor , hele evli birde çocuğun var ise geçim çok daha zor , steam envanterimi satım heveslenip rc alıcaktım ama hızına yetişemedim :)
  8. Schizophrenic

Spora Yeni Başlamış Biri Olarak İki Ayda Neler Yaşadım?

Güzel bir teşvik olmuş bunun için teşekkürler , spor her insanın hayatında olması gerekiyor , hem fiziksel gelişir , hem zihinsel rahatlarsınız. Merakım dan soruyorum kilo verme ve sıkılaşma amacı ile mi yoksa vücut geliştirmek için mi gidiyorsunuz ? Birde naçizane tavsiyem her hareket doğru...
  9. Schizophrenic

Rehber Klavyemi Modifiye Ettim !

Coiled kablomuz da geldi , son hali böyle oldu :) Buda benim klavye mause ısırma ve mıncıklama delisi sıpa
  10. Schizophrenic

Custom Modlama ( Hyte y60 , Modlanmış Ryujın AIO ve dahası ) Ortalama 2600 Euro.

Yani ne yorum yapım bilemedim , şu bir gerçek ki harcadığın emeğin karşılığını almışsın , harika detaylar var , 180 ' derece 8 pin aparatından , lcd bilgi ekranına , evangelion pad ' den , rog keycaps'ına sıvı soğutma işçiliğinden , kasa içi görseline hepsine hayran kaldım , güle güle keyifle...
  11. Schizophrenic

[ÇEKİLİŞ] HP X24ih 144 Hz Monitör

Öncelikle çekiliş ve hediye için şimdiden teşekkür ederim , 33 yaşındayım bir çok çekiliş vs etkinlik tarzı şeylere katılmışımdır ama ilk defa bir hediye kazanıyorum :)
  12. Schizophrenic

Rehber Klavyemi Modifiye Ettim !

Herkese Merhaba ; Başlık biraz iddaa'lı olsa da benimkisi switch değişimi falan değil , düşük maliyetli görsel modifikasyon :) Çin malı gamebooster g918 ' in bu halinden fazlasıyla sıkılmıştım , beyaz renge boyayıp aldığım farklı tuş takımları ile görsellik ve sabit kablolu yapısını sökülüp...
  13. Schizophrenic

Yardım Dark Maxima V30 Kasa Fanlarının Kontrolü

En azından sıvı soğutmayı doğru yere bağlamışsın :) Şaka bir tarafa tahmin ediyorum kasa üzerindeki fanlar ve kontrolcün böyle , videoyu sonuna kadar izleyip destek alabilirsin
  14. Schizophrenic

Rehber "Broadway" Renault 9 Karbüratör restorasyonu evde kendin yap!

Tebrik ederim her babayiğidin harcı değildir , karbüratör dağıtıp toplamak (y)
  15. Schizophrenic

Roborock Q7 Max Plus Batarya Ömrü Koruma

Merhaba öncelikle güle güle kullanın , sorularının bir çocuğuna cevap verecek video budur , sonuna kadar izlemeni tavsiye ederim
  16. Schizophrenic

Renault 9 Broadway Volvo aracı perte çıkardı!

Göze her ne kadar saçma gelse ' de böyle bir kazanın olması mümkün , marka model fark etmeksizin araçların ön sağ ve sol köşesi yani şasi ucu çok daha yüksek mukavemete ve hasara dayanıklıdır , ek olarak volvo s60 ' ın bir çok kaporta bileşeni hafifletme amaçlı alüminyum'dur ( çok kolay deforme...
  17. Schizophrenic

Fan çoklayıcı lazımm

am4 işlemci soketinin adı , fan soketi ile karıştırma :) uyar
  18. Schizophrenic

Fan çoklayıcı lazımm

Uyar dostum al
  19. Schizophrenic

Fan çoklayıcı lazımm

Aynen dostum anakart fan kontrolüne müsade ediyor , sys fan ile kontrol edebilirsin ama 10 tane fan ve o kasada otomatik kullanım dışında kontrole gerek duyacak kadar soğutma ihtiyacın olacağını düşünmüyorum :) şimdiden hayırlı olsun yeni sistemin
  20. Schizophrenic

Fan çoklayıcı lazımm

Link RemovedP Bunu kullanabilirsin dostum

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.