Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Schizophrenic

Satılık Amd Ryzen 5 5600 3.5 ghz

Herkese Selam ; 1 aydır kullanmış olduğum 5. nesil ryzen 5 5600 3.5 ghz 6 çekirdek 32mb cache am4 soket işlemicimi model yükseltmek için satıyorum. 05.10.2022 tarihinde 3,180 tl ' ye dfs bilgisayardan aldım , malum fiyatların düşmesi sebebiyle sıfır fiyatını istemiyorum Stok fan ve kutusu ile...
  2. Schizophrenic

Video Canı Sıkılan Asus Mühendisleri 57.000 Delikli Kasa Yapmış 😁

Tripofobisi olanlar koşarak uzaklaştı :) Şaka bir tarafa asus güzel bir iş çıkartmış , çok büyük boyutlardan hoşlanmayan ve nefes alan bir kasa tercih edecek kullanıcılar için , ancak micro atx kasalar bana hoş gelmemiştir.
  3. Schizophrenic

Sıvımı Yoksa Kuletipimi ?

Her ikisini de kullanmış birisi olarak fiyat performans olarak kule tipi hava soğutma derim , işin içerisine biraz daha görsellik katılıp harcanılan tutarın önemi yok ise sıvı soğutma derim.
  4. Schizophrenic

Uyum anakart

Merhaba dostum , 2x8 ile çalıştırabilirsin ancak bu göstermiş olduğun standart strimer kit , biraz daha üzerine ekleyebilirsen strimer plus almanı öneririm kontrolcüsü üzerinden veya destekliyorsa anakart üzerinden yönetebilirsin. Bu model verdiğin paraya görsellik olarak hiç bir işe...
  5. Schizophrenic

Beni Hiç Böyle Görmediniz 😂 Yıllar içinde Nereden Nereye?

Gerçekten bir başarı öyküsü , tabi öyküde en büyük pay babanızın olmuş , benimde 10 aylık bir oğlum var kendi çocukluğumda kısıtlandığım bozarsın yapamazsın dokunma denilen herşeye dokunarak bozarak büyümesini elimden geldiğince sağlayacağım. Eskilerin tadı ise ayrı bir güzeldi :)
  6. Schizophrenic

Bilgisayar kasası arayanlar uygun fiyat

Şu an bu kasayı severek kullanıyorum ama keşke acele etmeyip biraz daha bekleseydim , ben beyaz modelini 2.792 tl'den vatan bilgisayardan aldım
  7. Schizophrenic

İlk bilgisayarın ve ilk modifikasyonun !

Evet bu hobiye gönül verenler bilir ki ortaokul döneminde 30 kişilik sınıfta 5 adet bilgisayarın power butonuna basabilmek için birbirimizle yarışırdık. Aileme olan baskım ve ilgim sebebi ile 2002 - 2003 yılları olması lazım , ilk masaüstü bilgisayarımı arçelikten aldık celeron işletim sistemli...
  8. Schizophrenic

Herkese Merhaba

Herkese tekrardan teşekkürler :)
  9. Schizophrenic

Herkese Merhaba

Herkese Merhaba ; Ben Hakkı Ankara dan katılıyorum aranıza bir otomobil firmasında servis danışmanı olarak görev yapıyorum. Uzun zamandır sosyal medya üzerinden Levon'u ve modartpc 'yi takip ediyorum , kendisini birebir tanımasam da bilgisiyle , samimiyeti , içtenliği ve gerçek yorumları ile pc...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.