Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. ™ROOT

6700xt mi 3070 mi

Sorunun cevabına geldiğimiz de ise iki kart da birbirine yakın performans gösteriyor. İki kartın arasındaki FPS farkı 10-15 arasında gidip geliyor. Burada bütçene en uygun kartı almak daha mantıklı ben olsam 6700 xt alırdım veya 6750xt upgrade etme şansım olsaydı onu alırdım. 2 kart da seni...
  2. ™ROOT

6700xt mi 3070 mi

RX 6800 daha iyi bir kart
  3. ™ROOT

13900KF Overclock yardım

Öncelikle bahsetmem gerekir ki işlemcin fazlasıyla güçlü bir işlemci ama iş zevk ve merak işi olduğu için seni anlayabiliyorum buraya rehber niyetinde bir kaç video bırakıcam izleyerek yapabilirsin. Deneme yanılma yönetime ile işlemcine en uygun frekansları sen bulabilirsin bunuda overclock...
  4. ™ROOT

13900KF Overclock yardım

İlk olarak anakartınızın son bios güncellemesini yaparak başlayabilirsiniz
  5. ™ROOT

Rehber Youtube Vanced Reklamsız Videolar

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Youtube Vanced uygulamasından bahsetmek istiyorum. Bildiğiniz üzere herkes reklam yüzünden youtube da video izleyemez hale geldi ve bu reklamların çoğu can sıkıcı ve bunaltıcı. Bugün youtube vanced uygulaması ile bu reklamlardan nasıl kurtalacağınızdan bahsetmek...
  6. ™ROOT

Rehber Google Kamera ile Harika Fotoğraflar

Yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum gerçekten mükemmel ötesi birşey denemenizi tavsiye ederim.
  7. ™ROOT

Cooler Master Thunder 600w Alınır mı ?

Elindeki bütçeye göre iyi seçim gibi görünüyor fakat tavsiyem para biriktirip sertifikalı bir PSU almanız yönünde olacaktır. PSU işi şakaya gelmez
  8. ™ROOT

Rehber Blokzincir Geliştiricisi Olmak İçin En İyi Programlama Dili Hangisi?

Ellerinize sağlık hocam mükemmel bir konu olmuş
  9. ™ROOT

Rehber Google Kamera ile Harika Fotoğraflar

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere uzun yıllardır kullandığım Google Kamera uygulamasından bahsetmek istiyorum. Google kamera uygulaması google pixel telefonların orjinal kamera uygulamasıdır. HDR+ özelliği sayesinde ortaya mükemmel sonuçlar çıkarıyor. Google Kamera içerisinde bulunan yapay zeka...
  10. ™ROOT

Soru HEM FIRSAT HEM SORU RX6800 sistem 18k

Parçalar kaliteli tutulmuş alınır.
  11. ™ROOT

Çözüldü rufus açılıyor bi anda kapanıyor"

Üst mesajda bahsettiğim alternatif olan program ile Windows USB'si oluşturmayı denedin mi ?
  12. ™ROOT

Tam olarak yapacağınız işlem nedir anlatır mısın ?
  13. ™ROOT

Bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra antivürüs programınız varsa devre dışı bırakıp yeniden rufusu çalıştırmayı deneyin. Eğer sorun çözülmezse balena etcher programı ile de iso yazdırma yapabilirsiniz.
  14. ™ROOT

https://github.com/pbatard/rufus/releases/download/v3.20/rufus-3.20p.exe bu dosyayı indirip yönetici olarak çalıiştırıp tekrardan denermisiniz.
  15. ™ROOT

İ5 12600kf için sıvı soğutma arıyorum

ARCTIC AR-ACFRE00046A 240 bu ürünü bakmanı tavsiye ederim gayet güzel bir sıvı soğutma
  16. ™ROOT

Yardım Ryzen 5 5600 yardım

Her zaman güncel işletim sistemini kullanmayı tavsiye ederiz. Bilgisayarınızda yedekleri aldıktan sonra 8gb üstü bir flash belleğe windows 11 iso yazdırarak format atabilirsiniz
  17. ™ROOT

Rush Stamina 650W 80+ Gürültü Sorunu

PSU'nun içini açıp herhangi bir kablo teması olup olmadığını ve fanın gevsek olup olmadığını kontrol edebilirisiniz .
  18. ™ROOT

Modem nedir

Merhaba dostlarım bugün günlük hayatta sürekli gördüğümüz olmazsa olmazlardan biri olan ve neredeyse her evde bulunan ağ elemanı olan modemden sizlere kısaca bilgi vermek isterim. Modem, telefon hatları ve benzeri kabloların (Fiber,Bakır) gönderdiği elektrik sinyallerini işleyerek internetin...
  19. ™ROOT

Router(yönlendirici ) nedir

Merhaba sevgili forum üyeleri; Bugün sizlere sürekli duyduğunuz ve sürekli modem ile karıştırılan ağ elemanı olan routerdan bahsetmek isterim. Herkesinde bildiği gibi router ve modem kavramları birbirleriyle çok karıştırılmaktadır. Kağıt üzerinde aynı gözükseler bile konu işleyişe gelince...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.