Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. ™ROOT

En kaliteli termal macun hangisidir?

Cooler Master Coolermaster Htk-002 veya Arctic MX işinizi görecektir bütçenize uygun olanı alırsınız.
  2. ™ROOT

Rehber Linux Nedir

Verdiğiniz örnek çok saçma. Bunun bir Linux olduğunu doğrulamanın başka bir yolu, rootlu veya rootsuz bir terminal kullanmak, dizinlerine göz atmak, hiyerarşisini kontrol etmek veya GNU/Linux dağıtımınızın terminalinde kullanabileceğiniz komutların aynısını kullanmaktır.
  3. ™ROOT

Öneri 5 AYLIK APPLE MUSİC VE 3 AYLIK ICLOUD 50 GB ÜCRETSİZ

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle apple cihazlar için geçerli olan ücretsiz 5 aylık apple müzik ve 3 aylık icloud 50 gb kampayısı paylaşmak istiyorum. Eklediğim görsellerdeki QR kodları okutarak ücretsiz üyekiğinizi başlatabilirsiniz.
  4. ™ROOT

Dünyadaki İlk ve Yerli Silahlı İnsansız Deniz Aracı SİDA

Hayırlı olsun ülkemiz için son dönemde Türkiye savunma sanayide çok güzel ürünler çıkartıyor açıkcası şaşırmamak elde değil.
  5. ™ROOT

Rehber Linux Nedir

Düzeltme için teşekkür ederim. Android tamamen linux bir dağıtımı ve ürünüdür. Android diyince insanların gözüne ilk olarak Google geliyor ama işin aslı böyle değil Google android yazılımını alıp süsleyip giydirip satıyor. Anlattıklarımı tam olarak anlayabilmeniz için AOSP nedir diye Google'da...
  6. ™ROOT

Soru Hangi Marka Model Cep Telefonu Kullanıyorsunuz?

A52 serisi cihazlarda çok tutuldu sanırım iyi cihaz olsa gerek
  7. ™ROOT

4K 144 hz monitör seçimi

Hayırlısı olsun ürünü deneyimledikten sonra bir konu oluşturup anlatırsanız diğer arkadaşlar için güzel bir rehber olur.
  8. ™ROOT

Kullanıcılar daha çok batarya konusunda şikayetçi oluyor iPhone cihazlarda.
  9. ™ROOT

Yardım Redragon K568 RGB Dark Avenger Yardım Hk.

Yay sesi çıkarma olayı genel olarak gözüküyor farklı forumlarda da aynı durumdan şikayetçi olanlar var. bu model için yazılımsal destek yok diye biliyorum ama emin değilin bilen arkdaşlar yardımcı olacaktır. çok ses çıkarması hakkında birşey diyemicem.
  10. ™ROOT

Rehber Linux Nedir

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere dünyada en çok kullanılan işletim sistemi olan Linux dan kısa ve öz bir şekilde bahsetmek isterim. Eminim şu an bir çoğunuz kendinize şu soruyu sordunuz. “Nasıl olurda Linux en çok kullanılan işletim sistemi olabilir ?” Android'in de bir işletim sistemi...
  11. ™ROOT

ASUS Dual OC RX 580 4G undervolt nasıl yapılır?

Bu linkteki video işine yaracağını düşünüyorum RX580 UNDERVOLT
  12. ™ROOT

1500 tl bandında mouse önerisi

BenQ ZOWIE FK1+-B Modelini kullanıyorum CS GO dışında oyun oynamıyorum ve gayet güzel bir mouse çoğu profesiyonel oyuncularda bu mouse kullanıyor. şuan amazonda 1.378 TL bandında satılıyor.
  13. ™ROOT

Merhaba arkadaşlar bugün diğer arkadaşlara da rehber olması niyetinde kullandığımız telefonların marka ve modelini belirterek memnun olup olmadığınıza dair kısa bir açıklama yaparak diğer arkadaşlara rehber olmasını sağlayalım. İlk olarak ben başlatıyorum. Xiaomi Mi note 10 lite : Cihaz tasarım...
  14. ™ROOT

4K 144 hz monitör seçimi

Max bütçeniz nedir tam olarak ? hangi amaç ile kullanmak istiyorsunuz ? biraz daha detay verirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
  15. ™ROOT

Duyuru Acaba ne Duyurucam :)

Hocam tetikte bekliyoruz :)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.