Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. ™ROOT

Soru Yazılım hakkında merak ettikleriniz...

Merhaba arkadaşlar. Bu başlık altında yazılım/network hakkında merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz. Elimden geldiğince bilgim doğrultusunda cevaplamaya çalışacam ben cevaplamasam bile diğer tecrübeli arkadaşlarda yardımcı olacağından eminim. Öncelikle kendimden bahsetmek gerekirse şuan da...
  2. ™ROOT

Rehber Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

KMS: (Key Management Service) Microsoft tarafından onaylanmış bir sunucu üzerinden Windows'u etkinleştiren bir lisanstır. Belirli bir sunucu vardır ve bilgisayarlar bağlanır. KMS'de kullanıcıların internete bağlı olmalarına gerek yoktur. Bağlanılan sunucunun internete bağlı olması, çalışması...
  3. ™ROOT

Rehber Rufus ile Windows 11 TPM/Secure Boot/RAM gereksinimlerini kaldırma

artık Windows 11 ISO yazarken gereksinimleri kaldırabiliyor! Tek yapmanız gereken Windows 11 ISO dosyasını seçtikten sonraki ekranda "Remove requirement for 4 GB+ RAM, Secure Boot and TPM 2.0" tikini işaretlemek! Artık yeni ISO'nuzda hiçbir Windows 11 gereksinimi olmayacak! RUFUS:İndir
  4. ™ROOT

Rehber Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

Öncelikle herkese merhabalar dostlarım. Bugün sizlerle birlikte KMS sanal sunucu üzerinden Microsoft kendi fiziksel sunucularına bağlanarak İşletim sisteminizi nasıl ücretsiz etkinleştirebiliriz bundan bahsedeceğim. Öncelikle belirtmek gerekir ki bu lisans süresi 180 gündür. her 180 günde bir...
  5. ™ROOT

Yeni tavsiyeler alınır Lütfen cevap verin

Sistem güzel görünüyor ama biraz daha beklemenizi tavsiye ederim yakın zamanda orta ve üst seviye hazır sistem tanıtımı gelecek Levon abimizden
  6. ™ROOT

WiFi sinyal arttırıcı önerisi

Evin baya büyük anladığım kadarıyla sinyal güçlendirici pek işini görmeyebilir. Router (kablolu) veya Access Point (kablosuz) alıp evinizde ortak bir noktaya koyarak sorunu aşabilirsiniz. Tavsiyem iyi bir router alıp üst kata koyarak kullanmanız. Aşağıda işinizi görecek 2 farklı ürün bıraktım...
  7. ™ROOT

HAZIR SİSTEM İÇİN TAVSİYE

Sistem genel olarak güzel ama K serisi işlemci ile upgrade edeceğinizi belirtmişsiniz ama anakartınız da overclock desteği yok gibi görünüyor sistemde ki anakartınızın overclock desteği olup olmadığını araştırmanızı öneririm
  8. ™ROOT

Spigen ArcDock 120W

Eğer sadece laptop ve Macbook için almayı düşünüyorsanız alabilirsiniz ama genel amaç telefon ise almanızı pek tavsiye etmiyorum ürün hakkında birden fazla olumsuz (hızlı şarj etmeme) yorumlar gördüm Amazon üzerinden zaten genel olarak bu tarz ürünlerin pek sağlıklı ( hızlı şarj etmek)...
  9. ™ROOT

Öneri Parça önerisi alabilir miyim?

İ5 12400f 3500 TL Asus h610 serisi anakart ise 2100 TL civarında açıkçası yukarıda belirttiğiniz bütçeye uyuyor tabi son karar sizin
  10. ™ROOT

Öneri Parça önerisi alabilir miyim?

Açıkçası AMD sistem toplamı tavsiye etmiyorum çünkü AMD yakın zamanda soket değişimine gitti şuan toplaycan AMD tabanlı sistem için ileride upgrade yapmak istersen anakart başta olmak üzere çoğu sistemi değiştirmek zorunda kalacaksın. Intel sistem toplarsan eğer ileride 13. Nesil bir işlemci...
  11. ™ROOT

Öneri PC' lere MacOS kurulumu

Yarın ilk işim rehberler hazırlamak olacak ...
  12. ™ROOT

Öneri PC' lere MacOS kurulumu

Merhaba Forum üyeleri ; Sizler için bir önerim olacaktı normal bilgisayarlara Apple kendi işletim sistemi olan Macintosh kurmak ister misiniz ? Eğer bu yönde istek varsa sizler için rehberler hazırlayabilirim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.