Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Berkin AYRAL

Öneri ModArt PC Forum Geliştirme ve Öneri Başlığı

Yılbaşı sonrası düzenlenecek, rütbelere kimsenin aldanmasına gerek yok komple yenilenecek.
  2. Berkin AYRAL

Soru İşlemcilerimizi ne kadar kullanıyoruz?

%99 ve 99 derece. :)
  3. Berkin AYRAL

Rehber Windows 2000 Extended Kernel Kurulumu

Windows 2000 Extended Kernel Kurulumu Hepinize merhaba arkadaşlar, ilk rehberimde sizlere Windows 2000 Extended Kernel nasıl kurulur onu göstereceğim. Yapılan işlemlerden sorumluluk kabul etmiyorum, işe girişmeden önce yedeklerinizi alın. Türkçesini bulamadım sisteminiz İngilizce olmak zorunda...
  4. Berkin AYRAL

Merhaba, bu forum sadece teknoloji odaklı değildir, bu yüzden bir çok türden kategori bulunmaktadır ve eklenecek/düzenlenecektir. Dediğiniz tür konuların spamlanması gibi bir durumda moderasyon müdahale edecektir.
  5. Berkin AYRAL

Foruma yeni geldim

Konu sahibi esprisine ünlem işareti kullanmış. :)
  6. Berkin AYRAL

Burada boş boş profil mesajı atacağınıza sohbet konusu açıp orada bu mesajları yazsaydınız hem...

Burada boş boş profil mesajı atacağınıza sohbet konusu açıp orada bu mesajları yazsaydınız hem mesaj kasardınız hemde foruma katkınız olurdu. Amatörler... 😏😉
  7. Berkin AYRAL

Covid aşısı

Hiç aşı olmadım kafam rahat. :)
  8. Berkin AYRAL

@Abdul0234, Sürekli Levon hocama etiket atmanıza gerek yok. :D Moderasyon olarak hepimiz bu konuyu takip ediyoruz ve mantıklı önerileri iletiyoruz zaten. :)
  9. Berkin AYRAL

Merhaba ModArt PC!

Dediklerinizi yapın, aktifliğiniz olsun bakarız 😉. Ama size daha önce de cevap verdiğim gibi şu an yeterince moderatör olduğu için alım yok. Üye ve aktiflik arttıkça alım olacak.
  10. Berkin AYRAL

Rehber Dünyanın En Çok Turist Çeken 12 Şehri

İstanbulluyum. :)
  11. Berkin AYRAL

Merhaba ModArt PC!

Hoş geldiniz, moderasyon ekibi olarak foruma katkıda bulunursanız seviniriz. :) Katkıdan kastımız konu açmak, aktif olmak vs.
  12. Berkin AYRAL

Rehber Windows Vista - Vienna Extended Kernel kurulumu

Bu rehberde Windows Vista da extended kernel kurmaya göstereceğim. 1- İlk önce linkte verilen kernel dosyasını indirin. Link: Windows Vista & Vienna Extended Kernel.zip 2- Sonra dosyayı açın ve 2 numaralı klasöre girip bütün Update'leri indirin. 3- Sistemi yeniden başlattıktan sonra tekrar 2...
  13. Berkin AYRAL

Rehber Sistem özelliklerine nasıl anakart eklenir?

Evet, DxDiag'dan bakmaya üşenenler veya Windows sürümü eski diye görünmeyenler için son. Anakart modelinizi biliyorsunuz fakat unutuyorsanız ekleme yöntemi çok basit. İlk önce kendi sitesinden winaero tweaker indiriyoruz. İndirme sitesi: Link Removed Gördüğünüz gibi aşağı indirip...
  14. Berkin AYRAL

Rehber ClearURLs ile Gizliliğinizi Artırın

Bu uzantı, internette gezinirken gizliliğinizin korunmasına yardımcı olmak için URL'lerden izleme öğelerini otomatik olarak kaldırır. Birçok web sitesi çevrimiçi etkinliğinizi işaretlemek için URL'deki izleme ögelerini (örn. https:// example ...
  15. Berkin AYRAL

Rehber Yerleşik Komutlar ile Çeşitli Sistem Bilgileri Almak

Başta Windows içinde yer alan DISM olmak üzere çeşitli yerleşik komutlar ile sistem hakkında pek çok bilgi almanız ve bunları masaüstünüzde TXT dosyası olarak kayıt etmeniz mümkün. Bu kodları isterseniz bir bat dosyasına kayıt edip yönetici olarak çalıştırabilir, isterseniz yönetici yetkileri...
  16. Berkin AYRAL

Rehber Temiz bir kurulumdan veya formattan sonra bilgisayara yapılması gerekenler

Bilgisayarımızı yeni aldık veya kullanmış olduğumuz bir bilgisayara format atacağız. Formatımızı atıyoruz ve bu yazanları uyguluyoruz. 1- Bilgisayarımız açıldı ve ilk yapacağımız şey Windows güncelleştirmeleridir. Bilgisayarımızın arama yerine Güncelleştirmeleri denetle yazıyoruz ve giriyoruz...
  17. Berkin AYRAL

Rehber Masaüstü simgelerini kendi istediğiniz gibi yapın!

Merhaba, Bayağıdır bilgisayarımda Forza Horizon 4 simgesi aşağıdaki temsili görseldeki gibi beyazdı; Buna bir YouTube videosu sayesinde çözüm buldum. 1. aşama: Google'a "Forza Horizon 4 icon" yazdım ve karşıma aşağıdaki gibi güzel bir seçenek çıktı, bu resmi "png" şekilde masaüstüne farklı...
  18. Berkin AYRAL

Rehber Kişisel Bilgiler Çalınınca Ne Yapılmalıdır?

Merhaba, bu konuda her hafta en az bir konu görüyorum. Bu insanların aklında kalan sorulara cevap vermek adına bu konuyu açıyorum, böylece aynı sorunu yaşayan bir sürü insana teker teker cevap yazmaya gerek kalmaz. Hem de o insanlar için daha detaylı bir cevap olur bu konu. Kişisel Bilgilerimi...
  19. Berkin AYRAL

Rehber IPhone X ısınma problemlerinin esas sebebi

iPhone X ile ilgili son zamanlarda telefonun aşırı ısınmasına dair bazı şikayetler gördüm. Eski bir iPhone X kullanıcısı olarak bende bir iki kelam etmek isterim bu konuda detaylıca. iPhone X bundan tam 5 sene önce Kasım 2017 de satışa sunulmuş bir cihaz. Yani bu sene sonunda telefon tam 6...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.