Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Furkan Karagülle

5600G APU Sistem Toplama

Bütçem 8.000 TL civarında. AMD Ryzen 5 5600G Crucial P3 500 GB Team T-Force Vulcan Z Red 2x8 3200 MHz Gigabyte A520M-S2H Aerocool CS-106 MSI MAG A600DN 600W 80+ Şöyle bir sistem toplamayı düşünüyorum. Önerileriniz nedir?
  2. Furkan Karagülle

Beni Elektrik Çarptı!

Çok sevdiğim bir arkadaşımı ziyarete gitmiştim. Sohbet esnasında evdeki prizlerin üçünün yandığını ve dört prizin de sıva dışına çıktığını söyledi. Yapıp yapamayacağımı sorduğunda benim iyilik sever kişiliğim ağır bastı ve kabul ettim. Kendisi yedek priz almış ancak montajlamaya cesaret...
  3. Furkan Karagülle

13.000 TL Laptop Önerisi

Aklımda bu laptop var. Sizlerin önerileri nelerdir?
  4. Furkan Karagülle

Best 8D Song EVER Experience With Headphones

Denemenizi öneririm. :)
  5. Furkan Karagülle

Cevabı Bulunamayan Sorular

Bir başka forumda gördüm ve hoşuma gitti. Bu yüzden konu açmak istedim arkadaşlar. :) Aklınızın ucundan geçen cevabı bulunamayan, olmayan soruları buraya yazınız. Bir veya birden çok soru yazabilirsiniz. Son zamanlarda kendi kendime sorduğum yaklaşık yirmi tane soru var. Bilmeyenler için...
  6. Furkan Karagülle

9.999 TL PC Önerisi - 12100F + ARC 750

Link Removed Sistem alınabilir seviyede. Eğer imkanınız varsa sistemi aldıktan sonra PSU'yu değiştirebilirsiniz.
  7. Furkan Karagülle

800 TL Elektrikli Süpürge Önerisi

Fazla bütçem yok. Ne almamı önerirsiniz? Ben bunları buldum ufak çaplı araştırma sonrasında. 1) Link Removed 2) Link Removed 3) Link Removed
  8. Furkan Karagülle

Afet ve Acil Durum Çantası

Depremden sonra ilk 3-4 gün, bu çanta hepimiz için can kurtarıcı seviyede. Afetlerden hemen sonra ihtiyaç duyabileceğimiz malzemeleri barındıran bir "Afet ve Acil Durum" çantanızın hazır ve el altında bir yerde olması çok önemli. Afet ve Acil Durum Çantasının İçerisinde Neler Olmalı...
  9. Furkan Karagülle

Bağış Yapabileceğiniz Kanallar

AFAD: https://www.afad.gov.tr/depremkampanyasi2 AHBAP: Link Removed TÜRK KIZILAY: Afet Acil Durum Bağışı
  10. Furkan Karagülle

Yaşanan Depremde Enkaz Altında Kalanlar Veya Yardıma Muhtaç Olanlar

Yardıma ihtiyacı olanlar burada paylaşsın. Elimizden geldiğince yetkili kişilere duyuruda bulunabiliriz. Müteveffaların ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Eğer hattınız çekiyorsa her ihtimale karşı "AFAD ACİL ÇAĞRI / ARAMA" uygulamasını indirin. Telefon numarasıyla doğrulama yaptıktan...
  11. Furkan Karagülle

Şu Anda Ne Dinliyorsunuz?

12. Furkan Karagülle

Rehber Kameraların Çalışma Prensibi Nedir?

Kamera, görüntüden yansıyan ışığı mercek ya da objektiften faydalanarak tek bir noktada toplayan ve aynı kısma konulan film veya ışığa duyarlı elektronik bileşenler sayesinde ışık enerjisini elektrik enerjisine çevirdikten sonra çıkış sinyali veren ve bunu kaydeden bir sistemdir. Kameralar...
  13. Furkan Karagülle

Ütü Önerebilir Misiniz?

650 TL bütçem var. Fiyatına göre iyi olan bir ütü almak istiyorum. Önerileriniz var mı?
  14. Furkan Karagülle

Klasik Gitar Önerebilir Misiniz?

Kardeşim gitar almayı düşünüyor. Bütçemiz maksimum 1000 TL. Ne almamızı önerirsiniz?
  15. Furkan Karagülle

Hayatı Yaşayabiliyor Muyuz?

Bazen düşünürüm kendi kendime. Gerçekten bu hayatı yaşayabiliyor muyuz? Zevk alabiliyor muyuz? Mutlu muyuz? Eminim ki tüm bunlara ulaşanların sayısı oldukça az. Barışçıl yapıda değildir insanoğlu. Her zaman kendisi için en iyisini ister. Başkaları ne düşünür ne ister, hayat çizelgesinden...
  16. Furkan Karagülle

Zalman ZM-NS2000 Fanlı Yükseklik Ayarlı Dizüstü Bilgisayar Soğutma Cihazı

Malzeme kalitesiyle öne çıkan bir model kendisi. Görevini yerine getiriyor. Link Removed
  17. Furkan Karagülle

1000 TL Bütçe Bandında Bilgisayar Kasası Önerileri

1) Link Removed 2) Link Removed 3) Link Removed 4) Link Removed 5) Link Removed 6) Link Removed Not: Sıralama düşük fiyattan yükseğe doğrudur.
  18. Furkan Karagülle

Fiyat / Performans / Kalite Bakımından Zengin Olan 1000 TL - 2000 TL PSU Önerileri

1) High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 Watt 2) Asus TUF GAMING-650B 650 Watt 3) High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 Watt 4) Corsair CX Series CX750F RGB CP-9020218-EU 750 Watt 5) NZXT C750 Gold NP-C750M-EU 750 Watt 6) Seasonic Focus Plus SSR-650FX 650 Watt Not...
  19. Furkan Karagülle

Son Zamanlarda Sürekli Dinlediğim Müzik

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.