Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Furkan Karagülle

Öneri 128 GB Flash Bellek Önerileri

Link Removed https://www.amazon.com.tr/dp/B088GP8VGQ/?coliid=I2DH8RERQOKAFM&colid=2JDH27N67P7SN&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it
  2. Furkan Karagülle

Öneri Logitech Z533 2+1 Ses Sistemi

Link Removed Logitech Z533 120 Watt 2.1 Multimedya Hoparlör – Siyah Odayı Dolduran 120 Watt’lık Ses 120 Watt Maksimum/60 Watt RMS gücü, güçlü ama aynı zamanda dengeli akustik sunar. Tam aralıklı sürücüleri sesi tüm odaya dağıtacak şekilde tasarlanmıştır. Güçlü, odayı dolduran ses deneyiminin...
  3. Furkan Karagülle

Öneri 13900KF + RTX 4090 PC Build - ROG Edition

4. Furkan Karagülle

İnsanlar Birbirlerinin Zihinlerini Okuyabilir Mi?

Bir gözlük düşünün. İçerisinde güçlü bir AIO bilgisayar var. Gözlüğün camlarında sadece sizin istediğiniz zaman görebileceğiniz bir ekran var. Bu olağanüstü bilgisayar herkesin tıpkı telefon gibi vazgeçilemez bir eşyası. İsmi SmartGlass. Bu bilgisayarı kullanmak için dilediğinizi aklınızdan...
  5. Furkan Karagülle

Forum Üyeleri Hangi Otomobili Kullanıyor?

Ben Peugeot 206 2.0 RC kullandım bir süre. Hızlanması gerçekten çok iyiydi. Peki ya sizler?
  6. Furkan Karagülle

Günde Kaç Saat Telefona Bakıyorsunuz?

7. Furkan Karagülle

Benimle Satranç Oynayın!

https://www.chess.com/member/furkankaragulle
  8. Furkan Karagülle

Sık Sık ama Aynı Zamanda Ara Sıra ve Sürekli Dinlediğiniz Şarkıları Paylaşın!

İnsanların sık sık ama aynı zamanda ara sıra ve sürekli dinlediği müzikler, şarkılar vardır. İşte bu mesajın altına o tarz dinlediğiniz şarkıların adını yazın. İlk ben başlıyorum.
  9. Furkan Karagülle

TYT - AYT Matematik ve Geometri Soru Çözüm Konusu

Bu açtığım konuyu bir nevi grup haline getirmiş bulunmaktayım. Bilgili arkadaşların bu konuyu takip etmesini temenni ederim. Ben de dahil buraya çözemediğimiz matematik sorularını atacağız. Matematik sorusu sormak için çekinmeyin lütfen. Konuyu "Sayfa İşareti" simgesine basarak...
  10. Furkan Karagülle

Kişisel Gelişim Hakkında Kısa Bir Yazı

Hayal kurmak güzeldir. İnsanı, bir nebze olsun gerçeklerden uzaklaştırır. Her daim gerçekler acıdır. Her ne kadar inanmamak isteseniz de o akılsızca düşünceler ve sözler beyninizi meşgul eder, hayattan soğutur. Sizi, duygusuz bir insan haline getirir. Mümkün olan her zaman diliminde geçmişi...
  11. Furkan Karagülle

Yukarıdaki Arkadaşı Ne Kadar Tanıyorsun?

Bir başka forumda gördüm ve burada paylaşmak istedim. Herkes en son mesaj atan arkadaş hakkında düşüncelerini ve kim olduğunu yazacak, öznel yargılar olabilir. İyi eğlenceler!
  12. Furkan Karagülle

Apple Ekosistem Önerisi

13. Furkan Karagülle

Cahil, Kendini Beğenmiş Birisi Bilgisayar Alırsa!

Cahillerden seçmeler serimize hoş geldiniz. Uzaktan bir arkadaşım (artık değil) sistem alacakmış ve bilgisayarcıyla birlikte planlamasını yapmışlar. CPU: 12100F MoBo: MSI Pro H610M-B RAM: Corsair Vengeance LPX 2x8 SSD: Kioxia 480 GB Exercia Sata GPU: MSI GT 710 CPU Cooler: Gametech Freezer HD...
  14. Furkan Karagülle

Kahve Hakkında Genel Bilgiler - Fayda ve Zararları

Bunca zamandır forumda kahvenin özellikleri, faydaları veya zararları hakkında bir konu açılmamış. Ben de konu açmak istedim. Kahve günümüzde birçok kişi tarafından sık sık tüketilen ve sevilen bir içecektir. Bazıları kahvenin kokusundan bile tiksinir. Bazıları ise kahveye oldukça bağımlıdır...
  15. Furkan Karagülle

Acer Aspire A315-34 Kullanıcı İncelemesi

Cihazı altı ay önce satın aldım. 3500 TL bandındaki cihazları çok araştırdım ve bu modele karar kıldım. İyi ki öyle yapmışım. Cihaz gerçekten çok sessiz. Kulağınızı cihaza yasladığınızda hafiften bir fan sesi duyacaksınız. Cihaz gerçekten çok şık bir yapıya sahip. Bilgisayardan anlamayan...
  16. Furkan Karagülle

Bilimsel Birkaç Şey!

Sizce müstakil bir ev inşa ettirip evin altına da Beta-Ti3Au'dan güç alan duvarlara sahip yüksek güvenlik önlemleri alınmış gizli bir laboratuvar kursam bana karışabilme olasılıkları var mı? İçerisinde küçük bir füzyon reaktörü olduğunu var sayalım. Saf titanyumdan oluşan dış kabuğu olduğu...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.