Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Sea

Aldığım sıvı soğutucu işlemcime uyuyor mu ?

Bios flashback ile hiçbir alakası yok.
  2. Sea

Bios Flashback ile işlemcisiz ramsiz sadece power supply ile yapabiliyorsun ve bios update i ile her z690 13.nesili destekliyor.
  3. Sea

Ne alaka z790 da sadece daha fazla lane ve yeni nesil usb/thunderbolt arayüzü eklendi + DDR5 iyileştirmeleri yapıldı emin olmadan millete öneri yapmayın.
  4. Sea

Öneri Monitör Başarı Sırası (Tier List)

Link Removed Artık listelendi.
  5. Sea

NVİDİA RTX4000 serisi ATX 3.0 PSU ile bile yanıyor, uzak durun!

https://www.youtube.com/watch?v=_QmKYJzJhB4 Sorun tamamen çözüldü kısacası klik sesini duyana kadar o 12W kablosunu sokucaksınız.
  6. Sea

3090 / 13.Nesil İşlemcili Sistem ! 42.000TL

NH-D15 daha iyi bir soğutma sunucaktır. Kasanın önü temperli olduğundan hava akışı için önermiyorum.
  7. Sea

Hazır sistem alırken montaj kargo süresini uzatır mı ?

1-2 Gün daha hızlı belki gönderir belki göndermezler... Bırak montajı kendileri yapsınlar 10 adet ayrı ayrı parça kendi ellerine geçene kadar kargoda fabrikada çalışmaz duruma gelebiliyor kutuda duran bir anakartıda kimse kargoya koyucakken test etmiyiceğine göre montajı yapan kişi en son sistem...
  8. Sea

Soru Sıvı Soğutma ve Kasa / Psu Önerileri

Noctua NH-D15 + Cooler Master ın 750W 80+ Kasa Bundleını alabilirsin...
  9. Sea

Anakart tercihini yanlışmı yaptım??

XMP A520 de var. Ramini 3600 den 3733 e xmp kayıtlı profilinden çekmen memtesti geçeceğini kanıtlamaz çok eksik bir bilgi/öneri. 5600 de OC yaptığını belirtiğin için testleri ve öncesi sonrası farkını atabilir misin? AMD 5000 serisinde algoritma gayet iyi çalışıyor ve OC gereksiz.
  10. Sea

Modart Hazır Sistem Ne Zaman Çıkacak?

Levon sistem ne çıkacak sorusunu günde 1-2 defa cevaplıyor yinede yeni konular bu başlıklarla çıkıyor. Siz Levon olsaydınız aynı soruyu her gün cevaplamak ister miydiniz?
  11. Sea

Fırsat Samsung 980 Pro 1Tb SSD Amazon Germany 2054 TL

980 PRO MLC bir nvme garantisi bitmeden önce bozulması mantıklı değil ve Pro serisi Evo ve cachesiz standart 980 den çok daha fazla testten geçiyor. Samsung 980 Pro bozulana kadar sistemini değiştirmen çok daha olası. Tahmini ömürlerinin çok daha üstüne çıkıyorlar.
  12. Sea

Fırsat Samsung 980 Pro 1Tb SSD Amazon Germany 2054 TL

Sana hangisi lazım ise onu seçiyorsun. Eğer anakartında nvme üzerine gelicek bir heatsink yok ise heatsinkli modeli seçiyorsun.
  13. Sea

11900k muadili işlemci önerisi

Günümüz DDR5 leri hız/gecikme süreleri olarak DDR4 den geride kalıyor bir DDR 3600MHZ CL14 kiti geçebilen DDR5 ler şuanda piyasa yok. Geleceğe dönük olmasına katılmıyorum sebebi ise anakartları değiştirmeden gelecekte çıkacak ddr5 kitleri kullanamıyıcak oluşumuz ve gelecek kitlerin anakartdaki...
  14. Sea

İşlemci 5600 ve anakartda vrm üzerinde heatsink yok artı 5000 serisi PBO dan yararlanıyor oc den değil pbo bir undervolt olarak geçiyor.
  15. Sea

Microsoft, Klasik Görev Çubuğu Özelliklerini Windows 11’e Geri Getiriyor

11 de tema rengini siyah yapabiliyor musunuz ? yoksa 10 daki gibi desteklemiyor mu regedit olmadan.
  16. Sea

Yapma boşver chipset farkları var a520 yi taksınlar.
  17. Sea

Fiyat farkı çok fazla olduğundan hayır ama sistemi parça parça toplasaydın evet olabilirdi.
  18. Sea

Video RTX 4090 MANYAK OLMUŞ! En Detaylı Oyun, Render ve DLSS 3.0 Testi

https://youtu.be/Hce9_5thbxg
  19. Sea

Yeni Ve Yerli Kamikaze İHA'sı

Uzun menzilli füze videonuzdan sonra ilginizi çekiceğini düşündüm... 11.5 Ton TNT gücünde bir Tungsten sokak lambası bombası diyebiliriz. https://www.youtube.com/watch?v=s7piGzIULQE Kinetik enerji ile çalışan bomba tasarımı.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.