Z690-AAnakart nedir ?
Eğer 12. nesil işlemci ile update yapılma kısmını diyorsan. Anakart almadan önce alacağım platformdan Anakartın İ5-13600K'ya göre update olmasını talep edeceğimbildiğim kadarıyla desteklemiyor hocam Z790 lar destekliyor heralde yine tam bilen biri yazarsa daha iyi olur
Ne alaka z790 da sadece daha fazla lane ve yeni nesil usb/thunderbolt arayüzü eklendi + DDR5 iyileştirmeleri yapıldı emin olmadan millete öneri yapmayın.bildiğim kadarıyla desteklemiyor hocam Z790 lar destekliyor heralde yine tam bilen biri yazarsa daha iyi olur
Bios Flashback ile işlemcisiz ramsiz sadece power supply ile yapabiliyorsun ve bios update i ile her z690 13.nesili destekliyor.Eğer 12. nesil işlemci ile update yapılma kısmını diyorsan. Anakart almadan önce alacağım platformdan Anakartın İ5-13600K'ya göre update olmasını talep edeceğim
Teşekkür ederim yani anladığım kadarıyla aldığım sıvı soğutucu i5-13600K Yı destekliyor doğru mu ?Bios Flashback ile işlemcisiz ramsiz sadece power supply ile yapabiliyorsun ve bios update i ile her z690 13.nesili destekliyor.
Şuan boş yapıyosun zaten ben yazdım daha iyi bilen birisi yazarsa iyi olur diye yazdığımı okuyup anlamadan 'ne alaka' 'emin olmadan' gibi kelimeleri yazma beni tanımıyorsun bende seni tanımıyorum saygılı olmak zorundasınNe alaka z790 da sadece daha fazla lane ve yeni nesil usb/thunderbolt arayüzü eklendi + DDR5 iyileştirmeleri yapıldı emin olmadan millete öneri yapmayın.
Bios flashback ile hiçbir alakası yok.Teşekkür ederim yani anladığım kadarıyla aldığım sıvı soğutucu i5-13600K Yı destekliyor doğru mu ?
benim bildiğimde böyle ve + olarak Z790 hepsine uyumlu olarak çıktı diye biliyorum yanlış mıyım ?Lga 1700 soket yapısını desteklemiyor aparat olması lazım onu da nerede bulursun emin değilim
Bilmediğin bir konuda yorum yapma demek saygısızlık değilŞuan boş yapıyosun zaten ben yazdım daha iyi bilen birisi yazarsa iyi olur diye yazdığımı okuyup anlamadan 'ne alaka' 'emin olmadan' gibi kelimeleri yazma beni tanımıyorsun bende seni tanımıyorum saygılı olmak zorundasın
Chipset ile ilgili değil bu durum soket yapısı ile ilgili 12.ve 13 nesiller lga 1700 soket ile geliyor CPU soğutucununda buna destek vermesi gerekiyorbenim bildiğimde böyle ve + olarak Z790 hepsine uyumlu olarak çıktı diye biliyorum yanlış mıyım ?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.