Ben almayı düşünüyorum. Bir miktar geri ödemesi oluyor daha önce alışveriş yaptım.
Bir bilgim yok hocamGarantisi varmı ?
Amazonda garantisi olup olmadığı nerede yazıyor ?
Sanırım TR garantisi yok. Ama 2 yıl içinde birşey olursa ücret iadesi yapılıyor. Amazon üzmez.Amazonda garantisi olup olmadığı nerede yazıyor ?
Samsung 980 Pro Amazon Germany de indirime girmiş yurt dışı ürün de sıkıntı olmaz der iseniz alınabilir.
Link Removed
Astronot Teşekkürler almayı düşünüyordum buradan sipariş verdim. Sanırım garantisi yok ancak amazonun mağdur edeceğini zannetmiyorum.
Pc İçin hangi seçeneği seçiyorsunuz ?Sanırım TR garantisi yok. Ama 2 yıl içinde birşey olursa ücret iadesi yapılıyor. Amazon üzmez.
Anakartında m.2 soğutucusu varsa düz al. Yoksa heatsinkli alabilirsin. Ama arada 950 tl oynuyor alınmaz.Pc İçin hangi seçeneği seçiyorsunuz ?
İnterness SSD // Heatsink
TR'de garantisi yok. Almanya'ya kargoluyorsun -kargo ücreti kişiye ait- kargo onlara teslim edildikten sonra ürün ellerine geçince para iadesi yapıyorlar. Dolar ya da Euro üzerinden alma şansınız varsa dövizle alın ki iade olursa dolar/euro ile ödeme alabilin.Garantisi varmı ?
Sana hangisi lazım ise onu seçiyorsun.Pc İçin hangi seçeneği seçiyorsunuz ?
İnterness SSD // Heatsink
980 PRO MLC bir nvme garantisi bitmeden önce bozulması mantıklı değil ve Pro serisi Evo ve cachesiz standart 980 den çok daha fazla testten geçiyor.Amazonda garantisi olup olmadığı nerede yazıyor ?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.