Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. E

Havacılık ile ilgili kitap önerisi?

biraz pahalı .d
  2. E

teknik bilgi içeren kitap istiyorum 2 tane buldum sence hangisini almalıyım? Link Removed Havacılıkta Temel Uçak Bakım Konuları - Nobel Akademik Yayıncılık | kitapsepeti.com
  3. E

Teşekkür ederim abim top gun en sevdiğim filmler arasında tek
  4. E

Herkese merhabalar içerisinde teknik bilgiler yer alan ve havacılık ile ilgili kitap önerebilirseniz sevinirim :D
  5. E

ya olamazsam korkusu :(

Helal olsun önerebileceğin bir test kitabı var mı seneye sınava gireceğim ama
  6. E

Msü hava harp okulu için tyt ayt gerekiyor fakat ne kadar tyt çıkıyor ve ne kadar ayt sorusu çıkıyor biliniyor mu yoksa bunun için farklı bir kitapçık mı veriyorlar yoksa deneme sınavı gibi tek kitapçık mı veriliyor 1670014324 anladım inşallah başaracağım
  7. E

İçim rahatladı gibi biraz daha çok teşekkür ederim abi
  8. E

Deneyeceğim fakat ben 10.ve bu sene havacılık lisesine gitmek istedim fakat nasip olmadı bu da olmaz diye korkuyorum fakat deneyeceğim korkmadan
  9. E

Herkese merhabalar ben seneye MSÜ sınavına gireceğim fakat hava harp okulunu kazanamazsam diye korkuyorum ne yapabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim (ve bu okul sizce nasıldır seçmeme değer mi)
  10. E

Sizce bu kursu alsam nasıl olur?

Herkese merhabalar ben para kazanmak istiyorum fakat böyle bi kurs buldum sizce uygulama yaparak para kazanılabilir mi? Link Removed
  11. E

Bilgisayar hiç tepki vermiyor?

yok malesef
  12. E

yapacağım
  13. E

dönmüyor denedik
  14. E

hiç bişi olmuyor tepki bile yok 1669307380 hayır onda da bi sıkıntı yok
  15. E

herkese merhabalar bi arkadaşın sisteminde Msi N1996 intel anakart var fakat ne yaparsa yapsın kesinlikle çalışmıyor psuyu kendi başına çalıştırdık kısa devre yaptırarak çalıştı sorunun anakartta olduğunu düşünüyoruz sizce başka nereye bakmalıyız yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  16. E

Amfibi deniz piyade nasıldır?

Çook teşekkür ederiimm
  17. E

soru 1: Amfibi deniz piyade olmak için ne yapmam gerekiyor? soru 2: eğitimler ne kadar sürüyor? soru 3: Gemi de zorunlu hizmet var mı var ise kaç yıl? soru 4: Hep sahillerde ve gemilerde mi görev yapıyorsunuz? soru 5 : biryerde görmüştüm karada dağlarda görev yapıyormusunuz? soru 6: bir amfibi...
  18. E

Olur çok teşekkür ederim :)
  19. E

güzelmiş o zaman bildiğin başka bir bilgi var mı çok soru soru soruyorum ama kusura bakma
  20. E

gemi de zorunlu hizmetleri oluyor mu

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.