- Konular
- 17
Herkese merhabalar içerisinde teknik bilgiler yer alan ve havacılık ile ilgili kitap önerebilirseniz sevinirim 
Teşekkür ederim abim top gun en sevdiğim filmler arasında tekValla benim havacılık bilgim Top Gun dan gördüklerim kadar
Bilgisi olan arkadaşların konuya gelmesi için yorum yazıyorum uppp![]()
Açılın ben pilotum geldimValla benim havacılık bilgim Top Gun dan gördüklerim kadar
Bilgisi olan arkadaşların konuya gelmesi için yorum yazıyorum uppp![]()
Herkese merhabalar içerisinde teknik bilgiler yer alan ve havacılık ile ilgili kitap önerebilirseniz sevinirim![]()
teknik bilgi içeren kitap istiyorum 2 tane buldum sence hangisini almalıyım? https://www.hepsiburada.com/temel-havacilik-p-HBV00000OAJ2M?magaza=bkmkitap Havacılıkta Temel Uçak Bakım Konuları - Nobel Akademik Yayıncılık | kitapsepeti.comHavacılıkla alakalı ne öğrenmek istiyorsun teknik bilgimi yoksa havacılık genel tarihi tarzindami. PPL lisansına sahibim 180 saat uçuş sürem mevcut kitap filan öneremem ama merak ettiğin konularda yardımcı olabilirim![]()
biraz pahalı .dFazla detaylı 3 yıl önce hobim olduğundan okumuştum fiyatı pahalı gelicektir şimdi![]()
Fly the Wing (eBundle)
A flight training handbook for Commercial and Airline Transport pilots, this is a comprehensive textbook for operating transport-category airplanes.asa2fly.com
Bu siteyi öneriyorum teknik kısmı ilgini çekiyorsa ama şuanki dolar kuru ile...
Hepsiburadaki daha iyi olur sanırsam birde forumumuzda Ayhan abi gibi değerli bir havacılık bilgisi olan üstad var aslında onun önermesi daha doğru olur @Ayhan Tarakcıteknik bilgi içeren kitap istiyorum 2 tane buldum sence hangisini almalıyım? https://www.hepsiburada.com/temel-havacilik-p-HBV00000OAJ2M?magaza=bkmkitap Havacılıkta Temel Uçak Bakım Konuları - Nobel Akademik Yayıncılık | kitapsepeti.com
peki o zaman duruma göre bakayımHepsiburadaki daha iyi olur sanırsam birde forumumuzda Ayhan abi gibi değerli bir havacılık bilgisi olan üstad var aslında onun önermesi daha doğru olur @Ayhan Tarakcı