Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. E

Harp okulları için üniversite sınavında kaç bine girmek gerekir?

Herkese merhabalar harp okulları için üniversite sınavında kaç bin sıralamaya girmek gerekiyor ve netleri nasıl yardımcı olabilirseniz sevinirim
  2. E

Hp laptop usb hatası?

başka bir programdan yapmıştım ama öncesinde de windows yazarken de aynısını yapıyordu o zaman rufus kullanmıştım
  3. E

Hp laptop usb hatası?

Bunlar chimeraOs kurmaya çalıştım onu nasıl anlayabilirim?
  4. E

Hp laptop usb hatası?

Herkese merhabalar ben hp laptoba Linux işletim sistemi kurmak istedim fakat böyle bir uyarı çıkıyor ne yapmam gerek içerisinde işletim sistemi var usb nin yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
  5. E

usb'li havya önerisi?

Herkese merhabalar ben usb tipi havya almak istiyorum fakat bulamadım bütçe 350-500 civarı yardımcı olabilirseniz sevinirim
  6. E

sizce hangi seti almalıyım?

Diğerlerinde içeriği fazla olduğu için ikilemde bıraktı beni neden bunu almalıyım ki bi önerin var mı
  7. E

sizce hangi seti almalıyım?

herkese merhabalar lehim seti almak istiyorum fakat bi türlü karar veremedim sizce hangisini almalıyım? Link Removed Link Removed Link Removed amazon tr yazan kısımda da havya linki var
  8. E

ChimeraOs nasıl kurulur?

Herkese merhabalar bende eski bir laptop var oyun oynamak istiyorum ChimeraOs diye bir işletim sistemi duydum nasıl kurabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim
  9. E

Askeri akademi gibi birşey var mıdır?

Herkese merhabalar seneye msü sınavına gireceğim fakt nasıl olduğunu merak ettiğim için sormak istedim aynı askerlik gibi olan kurs veya akademi gibi birşey var mıdır yardımcı olabilirseniz sevinirim :D yaş 17
  10. E

Ardunio'ya başlamak istiyorum

Herkese merhabalar ben Ardunio'ya başlamak istiyorum fakat hangi seti alacağımı bilmiyorum 500tl bütçem var ve Ardunio ile neler yapabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  11. E

Omega 3 uyku açar mı?

Aynen öyle 1 kapsül alsam birşey olmaz sanırsam
  12. E

Omega 3 uyku açar mı?

Herkese merhabalar bende amwayin 90'lı kapsül omega 3 mevcut fakat yatmadan önce içeceğim de uykumu açar mı ve ne zaman tüketmem uygun olur yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar
  13. E

Kan testi olmaktan korkuyorum (kısacası iğneden ve hastaneden)

kullanmıyorum tabi ki de ama yatarak ve plastik iğne ile alınmasını istesem ne olur reis
  14. E

Korkutma reis ya plastik iğne ile aldırırım bişicik olmaz gibi Korkutma reis ya plastik iğne ile aldırırım bişicik olmaz gibi Ya kötü birşey çıkarsa diye korktum Bi tık
  15. E

Herkese merhabalar ben grip oldum fakat hastaneye gitmem gerek ailem götürecek korktuğum için de şuan gidemiyorum hastaneye girdiğimde korkuyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar
  16. E

bu protein tozlarının aralarında fark var mıdır?

yok bir kere denedim bir sıkıntısı yok kullanan arkadaşlarım da var ama ne yapacağım bilemedim .d
  17. E

yanlış linki atmışım 2 tane trendyol linki gitmiş yukarıda yeni farkettim kendi sitesinin linki Link Removed
  18. E

bu olma ihtimali var ama değildir bence
  19. E

1. dönemdeki sınavlardan kalırsak ne olur?

hmm anladım hem 1. dönemdeyiz sorun olur mu
  20. E

Hiçbir sıkıntı yok fakat ilk defa senden duydum kreatin saç döker diye biliyorum ama

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.