Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. E

Hamyo,Damyo nasıldır?

Kendimi gayet iyi hisediyorum fakat sağlık mülakatlarından elenmekten endişem var
  2. E

Hamyo,Damyo nasıldır?

Doğuya gönderebiliyorlar mı deniz piyadeleri damyo da da sat-sas ya da deniz piyade olmak istiyorum da
  3. E

Hamyo,Damyo nasıldır?

Herkese merhabalar seneye msü sınavına gireceğim de Hava harp okulu ve Deniz harp okulunu seçmek istiyorum.Fakat merak ettiğim için sormak istedim Hamyo ve Damyo nasıldır yardımcı olabilirseniz sevinirim:D
  4. E

Bu kitap seti nasıldır?

kitap önerin var mı? 0 dan başlamak istiyorum elimde de eis yayınları TYT seti antrenmanlarla matematik 1 aktif matematik TYT ve AYT kitabı aktif geometri paragraf olarak da tonguç paragrafik var
  5. E

Bu kitap seti nasıldır?

Herkese merhabalar yazın tyt yi bitirmek istediğim için kitap arıyorum fakat bunları buldum elimde de eis yayınları tyt ders anlatım föyleri ve soru bankaları var.Fakat bu set nasıldır yardımcı olabilirseniz sevinirim :D Link Removed
  6. E

ekran kayıt programı önerisi?

aynısı streamlabsta ta oldu malesef amd nin kendi kayıt yazılımında da oldu ne yapacağım ya kulaklığım razer blackshark v2 x ses aygıtları böyle...
  7. E

son ses müzik dinliyorum masaüstü ses kısmında bir tane oynama yok malesef
  8. E

yok bilgisayarın sesinin gelmesini istiyorum ama bi türlü çözemedim
  9. E

ses gelmiyor malesef
  10. E

sıkıntı yaşar mıyım görüntü ses sıkıntı olur diye korkuyorum da
  11. E

Ekran kartım amd fakat bunun programı ile de alamıyorum ses yok başka program önerisi var mıdır ücretsiz
  12. E

Herkese merhaba obs çalıştıramadım malesef ekran kaydı almak istiyorum da yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  13. E

savaş uçağı fotoğraf önerisi?

olur dediğim uçakların da fotoğrafları var mı?
  14. E

net değil malesef net olan var mı
  15. E

Herkese merhabalar odamın duvarına bastıracağım da F-16 Fighting falcon veya F-4 Phantom olabilirse sevinirim yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  16. E

Radeon Relive oyunun sesini kaydetmiyor?

Herkese merhabalar oyun kaydetmek için radeon Relive'yi açtım fakat oyunun sesinin olmadığını farkettim ne yapabilirim bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  17. E

Antremanlarla Matematik 1 Aldım?

Matematik dışında kaynak önerebilir misin 11. sınıf sayısalım ve tyt den de olur
  18. E

11. sınıfım
  19. E

tyt ve ayt için yararı olur mu biraz saçma oldu ama
  20. E

Herkese merhabalar benim matematiğim kötü olduğu için bu kitabı aldım fakat iyi mi yaptım bilmiyorum ama tyt ağırlıklı bir kitap mı yardımcı olabilirseniz sevinirim https://www.bkmkitap.com/antrenmanl...7SPiMmncuU8CfD5Q8hg1WbdPTyafVkb0aAp5kEALw_wcB

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.