arkadaşlar yeni sistemimde hem görüntü kaybı yaşıyordum şimdide kasadan tiz bir ses geliyor sanırım ekran kartından çünkü normalde gelmiyor oyunlara gelince gelmeye başlıyor coil whine olduğunu düşünüyorum ne yapmalıyım?
coil whine çare yok ekran kartını yeni aldıysanız değiştirme talebi verebilirsiniz.arkadaşlar yeni sistemimde hem görüntü kaybı yaşıyordum şimdide kasadan tiz bir ses geliyor sanırım ekran kartından çünkü normalde gelmiyor oyunlara gelince gelmeye başlıyor coil whine olduğunu düşünüyorum ne yapmalıyım?
Oyun hard diske yüklü ise ve harddisk 7200rpm gibi bir devirde dönüyorsa onu duyuyor olabilirsin coil whine ve bu 2 ses itici olsada sisteme bir zararı yok.arkadaşlar yeni sistemimde hem görüntü kaybı yaşıyordum şimdide kasadan tiz bir ses geliyor sanırım ekran kartından çünkü normalde gelmiyor oyunlara gelince gelmeye başlıyor coil whine olduğunu düşünüyorum ne yapmalıyım?
hocam servise gönderdim ürünümü görüntü kaybı yüzünden 2 gün test etmiş beyefendiler görüntü kaybı görememişler dün aradım video atın dediler attım şimdide artık telefonlarımı açmıyorlar bu nasıl bir dolandırıcılık anlamadım sistem bazen çok kasıyor pcyi her açışta bir kere gelen 2 saniyelik görüntü kaybı ve ekran kartından ciddi oranda bir tiz ses geliyor ikinci el sistem heralde anlamadım tth başvurmayı düşünüyorum ModArt Levoncoil whine çare yok ekran kartını yeni aldıysanız değiştirme talebi verebilirsiniz.
sistemde m2 ssd mevcutOyun hard diske yüklü ise ve harddisk 7200rpm gibi bir devirde dönüyorsa onu duyuyor olabilirsin coil whine ve bu 2 ses itici olsada sisteme bir zararı yok.
hocam servise gönderdim ürünümü görüntü kaybı yüzünden 2 gün test etmiş beyefendiler görüntü kaybı görememişler dün aradım video atın dediler attım şimdide artık telefonlarımı açmıyorlar bu nasıl bir dolandırıcılık anlamadım sistem bazen çok kasıyor pcyi her açışta bir kere gelen 2 saniyelik görüntü kaybı ve ekran kartından ciddi oranda bir tiz ses geliyor ikinci el sistem heralde anlamadım tth başvurmayı düşünüyorum ModArt Levon
coil whine çare yok ekran kartını yeni aldıysanız değiştirme talebi verebilirsiniz.
ayrıca sistem bazen kendi kendine yeniden başlıyorOyun hard diske yüklü ise ve harddisk 7200rpm gibi bir devirde dönüyorsa onu duyuyor olabilirsin coil whine ve bu 2 ses itici olsada sisteme bir zararı yok.
Kasanın camını açıp ses nereden geliyor diye bakmadın mı pekisistemde m2 ssd mevcut
hocalarım bakabilirmisiniz ne yapmalıyım ModArt Levon Soft Donanımhocam servise gönderdim ürünümü görüntü kaybı yüzünden 2 gün test etmiş beyefendiler görüntü kaybı görememişler dün aradım video atın dediler attım şimdide artık telefonlarımı açmıyorlar bu nasıl bir dolandırıcılık anlamadım sistem bazen çok kasıyor pcyi her açışta bir kere gelen 2 saniyelik görüntü kaybı ve ekran kartından ciddi oranda bir tiz ses geliyor ikinci el sistem heralde anlamadım tth başvurmayı düşünüyorum ModArt Levon
Msi afterburner da veya Asus gpu tweak den memory clock u düşür ses gitmezse tekrar yaz ya da direkt RMA ya da İADE et.
Coil Whine olma ihtimali yüksek, eğer ses rahatsız edici derecede geliyor ise iade etmenizi öneririm veya değişim.arkadaşlar yeni sistemimde hem görüntü kaybı yaşıyordum şimdide kasadan tiz bir ses geliyor sanırım ekran kartından çünkü normalde gelmiyor oyunlara gelince gelmeye başlıyor coil whine olduğunu düşünüyorum ne yapmalıyım?
hocam karşıdaki arkadaşlara derdimi anlatamıyorum sistem bana ikinci el hissiyatı veriyorCoil Whine olma ihtimali yüksek, eğer ses rahatsız edici derecede geliyor ise iade etmenizi öneririm veya değişim.
1. si Coil vine için çare yok o garanti kapsamına artık girmiyor. Sıfır RTX 4090 da bile eşşek gibi coil vine var ama bir zararı yok. Bobinlerinin çıkardığı ses o. Aslında bell ibir orandan sonrası sıkıntıya sebebiyet verir uzun vadede fakat artık alışmak gerekli.hocalarım bakabilirmisiniz ne yapmalıyım ModArt Levon Soft Donanım
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.