arkadaşlar yeni sistemimde hem görüntü kaybı yaşıyordum şimdide kasadan tiz bir ses geliyor sanırım ekran kartından çünkü normalde gelmiyor oyunlara gelince gelmeye başlıyor coil whine olduğunu düşünüyorum ne yapmalıyım?
Eksi , düşürmek istiyoruz
Eksi , düşürmek istiyoruz
bu şekilde ses çıktı gene
?hocam şimdi iade alırlar mı? iki hafta geçti
3070 ti sisteme 24k mı verdin. Direk aide et ben önümüzdeki ay 3070 ti'li sistem çıkıcam onu alırsın 😉 Full Asus olacak.
Ayrıca Kasım ayında her yer kampanyalı sistemler çıkacak içinde 3070 ti illaki olur daha ucuza alırsın.
Not: benim çıkacağım sistem de 240mm sıvı soğutma da olacak.
Hiçbir fikrim yok ozaman geçmiş olsunbu şekilde ses çıktı gene
Bence alırlar direk satın aldığın firmaya söyle bu sistem sorunlu ekran kartı cv sorunu geçmiyor. Ya değiştirin yada iade alın de. Satın aldığın firmaya yaz. Hata direk iade de.iade alırlar mı sence?
ModArt Levon
hocam en başta değişim yapın dedim yapmaya yanaşmadılar ama iade de sıkıntı çıkartırlar gibime geliyor sistemi gaming gen tr den aldım onlara göre iade veya değişim olcaksa teknik servisiin onay vermesi lazımmışta ...Bence alırlar direk satın aldığın firmaya söyle bu sistem sorunlu ekran kartı cv sorunu geçmiyor. Ya değiştirin yada iade alın de. Satın aldığın firmaya yaz. Hata direk iade de.
Sen söyle iade talep ediyorum yine illaki ki bir şey yapacaklar.hocam en başta değişim yapın dedim yapmaya yanaşmadılar ama iade de sıkıntı çıkartırlar gibime geliyor sistemi gaming gen tr den aldım onlara göre iade veya değişim olcaksa teknik servisiin onay vermesi lazımmışta ...
hocam sizin sistem ayıptır sorması kiminle olacak acaba :dSen söyle iade talep ediyorum yine illaki ki bir şey yapacaklar.
hocam iade almazlarsa thh de hakkım olur mu? eğer iade edersem sizin sisstemi alırımSen söyle iade talep ediyorum yine illaki ki bir şey yapacaklar.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.